UÇGUN, EĞİTİM CAMİASINA SESLENDİ

EĞİTİM 06.09.2019 - 19:02, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

UÇGUN, EĞİTİM CAMİASINA SESLENDİ

ALAŞEHİR KAYMAKAMI ABDULLAH UÇGUN, 2019-2020 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILININ BAŞLAYACAK OLMASI NEDENİYLE, BİR MESAJ YAYIMLADI. UÇGUN, EĞİTİM CAMİASINA SESLENDİĞİ MESAJINDA ŞU İFADELERE YER VERDİ;
9 Eylül’de ilk ders zili ile başlayıp, 19 Haziran 2020 tarihinde son bulacak olan 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılına başlayacak olmanın heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz.           Eğitim, en değerli varlıklarımız olan çocuklarımızın çağın gerektirdiği bilgi ve donanıma sahip  bireyler  olmalarında, milli ve manevi değerlerle yetişmesinde büyük bir önem taşımaktadır.  Cumhuriyetimizin kurucusu Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK’ün gösterdiği yolda ilerleyerek araştıran, sorgulayarak bilgi üretebilen, milli ve manevi değerlerimizi benimseyen, pozitif bilimler alanında başarılı bireyler yetiştirmek önceliğimizdir.               Bu doğrultuda okullarımızın; çağın gereklerine uygun teknolojik ve fiziki donanıma sahip, öğrenci ve velilerimizin beklentilerini karşılayacak çalışmaları yapan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Okullarımızın İdareci ve öğretmenlerine yeni eğitim ve öğretim döneminde başarılar diliyorum.       2019-2020 Eğitim-Öğretim yılının bir önceki yıldan daha başarılı olacağı inancını taşıyor, hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum…”
ALAŞEHİR KAYMAKAMI ABDULLAH UÇGUN, 2019-2020 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILININ BAŞLAYACAK OLMASI NEDENİYLE, BİR MESAJ YAYIMLADI. UÇGUN, EĞİTİM CAMİASINA SESLENDİĞİ MESAJINDA ŞU İFADELERE YER VERDİ;

9 Eylül’de ilk ders zili ile başlayıp, 19 Haziran 2020 tarihinde son bulacak olan 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılına başlayacak olmanın heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz.          

Eğitim, en değerli varlıklarımız olan çocuklarımızın çağın gerektirdiği bilgi ve donanıma sahip  bireyler  olmalarında, milli ve manevi değerlerle yetişmesinde büyük bir önem taşımaktadır. 

Cumhuriyetimizin kurucusu Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK’ün gösterdiği yolda ilerleyerek araştıran, sorgulayarak bilgi üretebilen, milli ve manevi değerlerimizi benimseyen, pozitif bilimler alanında başarılı bireyler yetiştirmek önceliğimizdir.              

Bu doğrultuda okullarımızın; çağın gereklerine uygun teknolojik ve fiziki donanıma sahip, öğrenci ve velilerimizin beklentilerini karşılayacak çalışmaları yapan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Okullarımızın İdareci ve öğretmenlerine yeni eğitim ve öğretim döneminde başarılar diliyorum.      

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılının bir önceki yıldan daha başarılı olacağı inancını taşıyor, hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum…”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.