Uçgun: Yaşlılarımız, kültür hazinelerimizdir

20.03.2020 - 11:18, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Uçgun: Yaşlılarımız, kültür hazinelerimizdir

ALAŞEHİR KAYMAKAMI ABDULLAH UÇGUN, YAŞLILARA SAYGI HAFTASI NEDENİYLE BİR KUTLAMA MESAJI YAYINLAYARAK, ATAERKİNLERİN GÜNÜNÜ KUTLADI. KAYMAKAM UÇGUN, MESAJINDA ŞU İFADELERE YER VERDİ;
Ülkemizde her yıl 18-24 Mart tarihleri arası “Yaşlılara Saygı Haftası” olarak kutlanmaktadır. Yaşlılarımız, yaşamları süresince edindikleri derin tecrübe, bilgi ve birikimleriyle dünümüz ile bugünümüz arasında bir köprü vazifesi görerek kültürel değerlerimizin, gelenek ve göreneklerimizin yarınımız olan genç kuşaklara aktarılmasına vesile olurlar. Yaşlılık dönemi herkes tarafından saygı ve itibar görmenin arzu edildiği, minnet ve şükran duygularının en üst seviyede beklendiği hayatın çok hassas ve önemli bir evresidir. Kültürümüzün ve inancımızın bir gereği olarak yaşlılara saygı ve sevgi göstermek, onlara değer vermek, onlara hizmet etmek ve yaşamlarını kolaylaştırmak kısacası ahde vefa göstermek gerekmektedir. Toplumumuzun çoğunluğunu oluşturan genç neslin gerek sosyal yaşamda, gerekse aile hayatında yaşlılarımıza ve büyüklerimize saygı, sevgi ve hürmetle davranmasıyla toplumumuz daha mutlu, huzurlu ve refah içerisinde bir yaşama ulaşır. Bizleri yetiştiren ve topluma kazandıran yaşlılarımıza bizim de yarının yaşlıları olduğumuzu unutmadan gereken sevgi, saygı ve hürmeti göstermeliyiz.  Bu duygu ve düşüncelerle tüm büyüklerimizin “Yaşlılara Saygı Haftası”nı kutluyor, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmelerini diliyor, tüm yaşlılarımızın ellerinden hürmetle öpüyorum.
ALAŞEHİR KAYMAKAMI ABDULLAH UÇGUN, YAŞLILARA SAYGI HAFTASI NEDENİYLE BİR KUTLAMA MESAJI YAYINLAYARAK, ATAERKİNLERİN GÜNÜNÜ KUTLADI. KAYMAKAM UÇGUN, MESAJINDA ŞU İFADELERE YER VERDİ;

Ülkemizde her yıl 18-24 Mart tarihleri arası “Yaşlılara Saygı Haftası” olarak kutlanmaktadır. Yaşlılarımız, yaşamları süresince edindikleri derin tecrübe, bilgi ve birikimleriyle dünümüz ile bugünümüz arasında bir köprü vazifesi görerek kültürel değerlerimizin, gelenek ve göreneklerimizin yarınımız olan genç kuşaklara aktarılmasına vesile olurlar.

Yaşlılık dönemi herkes tarafından saygı ve itibar görmenin arzu edildiği, minnet ve şükran duygularının en üst seviyede beklendiği hayatın çok hassas ve önemli bir evresidir.

Kültürümüzün ve inancımızın bir gereği olarak yaşlılara saygı ve sevgi göstermek, onlara değer vermek, onlara hizmet etmek ve yaşamlarını kolaylaştırmak kısacası ahde vefa göstermek gerekmektedir. Toplumumuzun çoğunluğunu oluşturan genç neslin gerek sosyal yaşamda, gerekse aile hayatında yaşlılarımıza ve büyüklerimize saygı, sevgi ve hürmetle davranmasıyla toplumumuz daha mutlu, huzurlu ve refah içerisinde bir yaşama ulaşır. Bizleri yetiştiren ve topluma kazandıran yaşlılarımıza bizim de yarının yaşlıları olduğumuzu unutmadan gereken sevgi, saygı ve hürmeti göstermeliyiz.

 Bu duygu ve düşüncelerle tüm büyüklerimizin “Yaşlılara Saygı Haftası”nı kutluyor, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmelerini diliyor, tüm yaşlılarımızın ellerinden hürmetle öpüyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.