Ulaşıma iki yeni hat

GÜNDEM 06.01.2017 - 09:27, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Ulaşıma iki yeni hat

Manisa Büyükşehir Belediyesi, yılbaşından itibaren Soğanlı ve Sarıpınar mahalleleri ile ilçe merkezi arasında otobüs seferi başlattı. Seferler Yaşlı ve bedensel engelli yolcuların biniş ve inişleri göz önünde bulundurularak tasarlanmış modern araçlarla gerçekleştiriliyor.
Alaşehir'deki ulaşım sorununu çözmek için projeler üreten Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soğanlı Mahallesi ile Alaşehir ilçe merkezi ve Sarıpınar Mahallesi ile Alaşehir ilçe merkezi arasında yeni otobüs seferi başlattı. Yaşlı ve bedensel engelli yolcuların biniş ve inişleri göz önünde bulundurularak tasarlanmış modern araçlarla başlatılan seferlerle vatandaşlar kaliteli ulaşım imkânına kavuştu.   YILBAŞI İTİBARİYLE BAŞLADI   Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından il genelinde başlatılan ulaşım hamlesi ile vatandaşlar ulaşımda dönüşümün rahatlığını yaşamaya devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi tarafından Alaşehir'de Soğanlı Mahallesi ile Alaşehir ilçe merkezi ve Sarıpınar Mahallesi ile Alaşehir ilçe merkezi arasında yeni otobüs seferi başlatılarak vatandaşların hizmetine sunuldu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün önderliğinde vatandaşların mutluluğu için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Alaşehir Koordinasyon İşleri Şube Müdürü Akif Ceylan,” Yılbaşı itibariyle ilçemizde iki yeni güzergahta modern toplu ulaşım araçlarımız hizmet vermeye başladı. Yaşlı ve bedensel engelli yolcuların biniş ve inişleri göz önünde bulunarak tasarlanmış modern araçların mahalle sakinlerimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, yılbaşından itibaren Soğanlı ve Sarıpınar mahalleleri ile ilçe merkezi arasında otobüs seferi başlattı. Seferler Yaşlı ve bedensel engelli yolcuların biniş ve inişleri göz önünde bulundurularak tasarlanmış modern araçlarla gerçekleştiriliyor.

Alaşehir'deki ulaşım sorununu çözmek için projeler üreten Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soğanlı Mahallesi ile Alaşehir ilçe merkezi ve Sarıpınar Mahallesi ile Alaşehir ilçe merkezi arasında yeni otobüs seferi başlattı. Yaşlı ve bedensel engelli yolcuların biniş ve inişleri göz önünde bulundurularak tasarlanmış modern araçlarla başlatılan seferlerle vatandaşlar kaliteli ulaşım imkânına kavuştu.

 

YILBAŞI İTİBARİYLE BAŞLADI

 

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından il genelinde başlatılan ulaşım hamlesi ile vatandaşlar ulaşımda dönüşümün rahatlığını yaşamaya devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi tarafından Alaşehir'de Soğanlı Mahallesi ile Alaşehir ilçe merkezi ve Sarıpınar Mahallesi ile Alaşehir ilçe merkezi arasında yeni otobüs seferi başlatılarak vatandaşların hizmetine sunuldu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün önderliğinde vatandaşların mutluluğu için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Alaşehir Koordinasyon İşleri Şube Müdürü Akif Ceylan,” Yılbaşı itibariyle ilçemizde iki yeni güzergahta modern toplu ulaşım araçlarımız hizmet vermeye başladı. Yaşlı ve bedensel engelli yolcuların biniş ve inişleri göz önünde bulunarak tasarlanmış modern araçların mahalle sakinlerimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.