ÜLKÜ OCAKLARI'NDAN BİR SOSYAL PROJE DAHA!

08.08.2019 - 10:16, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ÜLKÜ OCAKLARI'NDAN BİR SOSYAL PROJE DAHA!

Alaşehir Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, sosyal ve kültürel sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi.
Alaşehir Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, sosyal ve kültürel sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi. Sosyal ve kültürel alanda dikkat çeken projelerle adından söz ettirmeye devam eden Ülkü Ocakları Yönetimi, Türk Kızılay’ı Manisa Kan Merkezi işbirliğinde “KAN VER CAN VER” kampanyası düzenledi. 5 saat süren kampanyada, 52 ünite kan toplandı. Alaşehir Ülkü Ocakları Başkanlığı, sosyal sorumluluk projesi kapsamında kan bağışı kampanyası düzenledi. Manisa Kızılay Kan Merkezi’nin işbirliğinde gerçekleştirilen “KAN VER CAN VER” kampanyası çerçevesinde 87 Ocaklı gencin başvurusundan 52 ünite kan toplandı. Ülkü Ocakları Alaşehir ilçe Başkanı Uğur Güzel ve Kızılay ilçe Başkanı Hamdi Canlının da kan bağışında bulunduğu kampanya, 5 saat sürdü. Ocak ilçe merkezi binası önünde tertip edilen kampanya büyük ilgi gördü. 87 BAŞVURUDAN 52 ÜNİTE KAN BAĞIŞI TOPLANDI Kampanyanın ardından bir açıklama yapan Alaşehir Ülkü Ocakları Başkanı Uğur Güzel, kan bağışında bulunan ocaklı gençlere teşekkür ederek, tüm Alaşehirlileri kan bağışlamaya davet etti. Başkan Güzel, “Canımızda kanımızda vatana millete feda olsun sloganı ile başlattığımız, kampanyaya ilginin büyük olması bizleri bahtiyar etti. Kampanyamıza 87 teşkilat mensubuz başvuru yaptı ve müracaatlardan 52 ünite kan toplandı. Vatanımıza ve milletimize karşı sorumluluğumuzu yerine getirdiğimizi düşünüyoruz. Bu kapsamda, tüm Alaşehirlileri kan bağışında bulunmaya davet ediyoruz. Kampanyamızın tüm destekçilerine teşekkür ediyorum.”dedi. Kızılay İlçe Başkanı Hamdi Canlı da yaptığı açıklamada, sosyal sorumluluk projesini hayata geçiren Ülkü ocakları Alaşehir İlçe Yönetimine teşekkür ederek, “Projenin diğer kurum ve kuruluşlara örnek olmasını ümit ediyoruz. Her bağışın bir can kurtaracağı gerçeğinden hareketle tüm Alaşehirlileri kan bağışında bulunmaya davet ediyoruz.”dedi.
Alaşehir Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, sosyal ve kültürel sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi.

Alaşehir Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, sosyal ve kültürel sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi. Sosyal ve kültürel alanda dikkat çeken projelerle adından söz ettirmeye devam eden Ülkü Ocakları Yönetimi, Türk Kızılay’ı Manisa Kan Merkezi işbirliğinde “KAN VER CAN VER” kampanyası düzenledi. 5 saat süren kampanyada, 52 ünite kan toplandı.

Alaşehir Ülkü Ocakları Başkanlığı, sosyal sorumluluk projesi kapsamında kan bağışı kampanyası düzenledi. Manisa Kızılay Kan Merkezi’nin işbirliğinde gerçekleştirilen “KAN VER CAN VER” kampanyası çerçevesinde 87 Ocaklı gencin başvurusundan 52 ünite kan toplandı. Ülkü Ocakları Alaşehir ilçe Başkanı Uğur Güzel ve Kızılay ilçe Başkanı Hamdi Canlının da kan bağışında bulunduğu kampanya, 5 saat sürdü. Ocak ilçe merkezi binası önünde tertip edilen kampanya büyük ilgi gördü.

87 BAŞVURUDAN 52 ÜNİTE KAN BAĞIŞI TOPLANDI

Kampanyanın ardından bir açıklama yapan Alaşehir Ülkü Ocakları Başkanı Uğur Güzel, kan bağışında bulunan ocaklı gençlere teşekkür ederek, tüm Alaşehirlileri kan bağışlamaya davet etti. Başkan Güzel, “Canımızda kanımızda vatana millete feda olsun sloganı ile başlattığımız, kampanyaya ilginin büyük olması bizleri bahtiyar etti. Kampanyamıza 87 teşkilat mensubuz başvuru yaptı ve müracaatlardan 52 ünite kan toplandı. Vatanımıza ve milletimize karşı sorumluluğumuzu yerine getirdiğimizi düşünüyoruz. Bu kapsamda, tüm Alaşehirlileri kan bağışında bulunmaya davet ediyoruz. Kampanyamızın tüm destekçilerine teşekkür ediyorum.”dedi.

Kızılay İlçe Başkanı Hamdi Canlı da yaptığı açıklamada, sosyal sorumluluk projesini hayata geçiren Ülkü ocakları Alaşehir İlçe Yönetimine teşekkür ederek, “Projenin diğer kurum ve kuruluşlara örnek olmasını ümit ediyoruz. Her bağışın bir can kurtaracağı gerçeğinden hareketle tüm Alaşehirlileri kan bağışında bulunmaya davet ediyoruz.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.