Ülkü Ocakları, Çanakkale Şehitlerini andı

YAŞAM 20.03.2017 - 09:31, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Ülkü Ocakları, Çanakkale Şehitlerini andı

Çanakkale Savaşı'nın102. yıldönümü dolayısıyla Alaşehir Ülkü Ocakları tarafından vatandaşlara üzüm hoşafı ikram edildi. Ocak gençleri şehitler için Yasin-i Şerif okudu.
Alaşehir Ülkü Ocakları, Çanakkale Şehitlerini anma programı kapsamında Pazar Cami önünde vatandaşlara üzüm hoşafı ikramında bulundu. Cuma namazı sonrası yapılan ikrama Alaşehir Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Turan ve Ocak mensubu gençler de katıldı. TURAN; "RUHLARI ŞÂD OLSUN" Alaşehir Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Turan, "Çanakkale şehitlerimizi anmak için bir program düzenledik. Şehitlerimiz için Ocak'ta Yasin-i Şerif okuduk. Cuma namazı sonrası da vatandaşlarımıza Çanakkale Savaşlarında Mehmetçiklerimizin menüsü olan üzüm hoşafı ikram ettik. Aziz vatanımız ve milletimiz için canlarını feda ederek toprağa düşen aziz şehitlerimiz rahmet ve minnetle anıyoruz. Ruhları şâd olsun" dedi.
Çanakkale Savaşı'nın102. yıldönümü dolayısıyla Alaşehir Ülkü Ocakları tarafından vatandaşlara üzüm hoşafı ikram edildi. Ocak gençleri şehitler için Yasin-i Şerif okudu.

Alaşehir Ülkü Ocakları, Çanakkale Şehitlerini anma programı kapsamında Pazar Cami önünde vatandaşlara üzüm hoşafı ikramında bulundu. Cuma namazı sonrası yapılan ikrama Alaşehir Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Turan ve Ocak mensubu gençler de katıldı.

TURAN; "RUHLARI ŞÂD OLSUN"

Alaşehir Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Turan, "Çanakkale şehitlerimizi anmak için bir program düzenledik. Şehitlerimiz için Ocak'ta Yasin-i Şerif okuduk. Cuma namazı sonrası da vatandaşlarımıza Çanakkale Savaşlarında Mehmetçiklerimizin menüsü olan üzüm hoşafı ikram ettik. Aziz vatanımız ve milletimiz için canlarını feda ederek toprağa düşen aziz şehitlerimiz rahmet ve minnetle anıyoruz. Ruhları şâd olsun" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.