Ülkü Ocakları'ndan şehitlere lokma hayrı

GÜNDEM 20.10.2016 - 10:04, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Ülkü Ocakları'ndan şehitlere lokma hayrı

Alaşehir Ülkü Ocakları, şehitleri unutmadı. Ocak yönetimi, vatanın bekası için şehit düşen tüm vatan kahramanlarına Sevgi Yolunda lokma hayrı yaptı. Hayra Alaşehirlilerin ilgisi büyük oldu.
Alaşehir Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, başta şehit Polis Ramazan Yılmaz ve şehit Onbaşı Evren Kara olmak üzere tüm şehitler için lokma hayrı yaptı. Sevgi Yolundaki Şehit Komiser Süleyman Avşar Polis Amirliği önünde döktürülen lokma hayrına Alaşehirlilerin ilgisi büyük oldu. Ocak Yönetimi de hayır ikramında hazır bulundu. TURAN: İÇİMİZ YANIYOR Yapılan lokma hayrının ardından kısa bir açıklama yapan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Hakan Turan, Şehit acılarının kendilerini derinden yaraladığını söyledi. Başkan Turan, “Artık yeter, diyoruz. İçimiz yanıyor; kelimelerin yetersiz kaldığı noktadayız. Her gün şehit acısı alıyoruz. Vatanımızın ve milletimizin bekası için şehadet şerbetini içen tüm kahramanlarımız için lokma hayrı yaptık. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar ve acılı ailelerine de sabrı cemil diliyoruz. Allah milletimize ve memleketimize bir daha böyle acılar yaşatmasın."ifadelerini kullandı.
Alaşehir Ülkü Ocakları, şehitleri unutmadı. Ocak yönetimi, vatanın bekası için şehit düşen tüm vatan kahramanlarına Sevgi Yolunda lokma hayrı yaptı. Hayra Alaşehirlilerin ilgisi büyük oldu.

Alaşehir Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, başta şehit Polis Ramazan Yılmaz ve şehit Onbaşı Evren Kara olmak üzere tüm şehitler için lokma hayrı yaptı. Sevgi Yolundaki Şehit Komiser Süleyman Avşar Polis Amirliği önünde döktürülen lokma hayrına Alaşehirlilerin ilgisi büyük oldu. Ocak Yönetimi de hayır ikramında hazır bulundu.

TURAN: İÇİMİZ YANIYOR

Yapılan lokma hayrının ardından kısa bir açıklama yapan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Hakan Turan, Şehit acılarının kendilerini derinden yaraladığını söyledi. Başkan Turan, “Artık yeter, diyoruz. İçimiz yanıyor; kelimelerin yetersiz kaldığı noktadayız. Her gün şehit acısı alıyoruz. Vatanımızın ve milletimizin bekası için şehadet şerbetini içen tüm kahramanlarımız için lokma hayrı yaptık. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar ve acılı ailelerine de sabrı cemil diliyoruz. Allah milletimize ve memleketimize bir daha böyle acılar yaşatmasın."ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.