Ülkü Ocakları uyuşturucuyla mücadele başlattı

GÜNDEM 04.03.2017 - 10:07, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Ülkü Ocakları uyuşturucuyla mücadele başlattı

Toplumda son yıllarda kullanımı artan ve genç ve çocukların ruh ve beden sağlığını tehdit eden uyuşturucuya karşı Alaşehir Ülkü Ocakları tarafından mücadele başlatıldı.
Alaşehir Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, uyuşturucuya karşı savaş açtı. Ocak Başkanı Hakan Turan, Alaşehir Ülkü Ocakları olarak uyuşturucuya karşı savaş başlattıklarını belirterek, bu savaşta tüm ailelerden, toplumdan  ve devletin yetkili kurumlarından Ülkü Ocaklarının yanında yer almasını ve kendilerine destek olmalarını beklediklerini söyledi.   TURAN; "DAMARLARINIZDAKİ ASİL KANI KİRLETMEYİN"   Başlattıkları uyuşturucuyla savaş konusunda bir yazılı açıklama yayımlayan Alaşehir Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Hakan Turan, açıklamasında şu ifadeleri kullandı; "Alaşehir Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak tüm anne ve babalara sesleniyoruz. Çocuklarımıza sahip çıkalım. Çocuklarımızı gençlerimizi zehirleyen,onların elindeki avucundaki biriktirdiği paraları almaya yönelik toplumumuzda hiç de hoş görülmeyen, kanunlarımızın suç saydığı fiillerin başında gelen uyuşturucuya karşı savaş açmış bulunmaktayız. Dolayısıyla Alaşehir Ülkü Ocakları olarak uyuşturucu ile mücadele konusunu çok önemsiyoruz. Son yıllarda toplumumuzun kanayan bir yarası haline gelen uyuşturucu madde bağımlılığı Türk Gençliğini tehdit eder hale gelmiştir. Bu illet gençliğin huzurunu özverilerini içinden çıkılmaz bir buhrana sürüklemiş.Geçim sıkıntısı altında ezilen aileler evlatlarına zaman ayıramaz hale gelmiştir. Her konuda Yüce Türk Milletinin yanında olan Ülkü Ocakları, bu tacirlerin tuzağına düşmüş gençlerimizin Yüce Türk Milletinin evlatları için elinden gelen desteği vermekte bu illetin önüne geçmek için tüm teşkilatlarıyla  gece gündüz savaş vermektedir. Siz Aziz Vatan evlatları Damarlarınızdaki Asil kanın farkında olun ve kendinizi geleceğinizi bu illetle kirletmeyin. Ülkü Ocakları sizler için var. Bu mücadelemizde savaşımızda tüm ailelerimizden toplumumuzdan devletimizin yetkili kurumlarından Ülkü Ocaklarının yanında yer almasını bizlere destek olmasını bekliyoruz.Çünkü Gençlik bizim gelecek bizim.Ey Türk Gençliği Damarlarındaki Asil kanı kirletme"
Toplumda son yıllarda kullanımı artan ve genç ve çocukların ruh ve beden sağlığını tehdit eden uyuşturucuya karşı Alaşehir Ülkü Ocakları tarafından mücadele başlatıldı.

Alaşehir Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, uyuşturucuya karşı savaş açtı. Ocak Başkanı Hakan Turan, Alaşehir Ülkü Ocakları olarak uyuşturucuya karşı savaş başlattıklarını belirterek, bu savaşta tüm ailelerden, toplumdan  ve devletin yetkili kurumlarından Ülkü Ocaklarının yanında yer almasını ve kendilerine destek olmalarını beklediklerini söyledi.

 

TURAN; "DAMARLARINIZDAKİ ASİL KANI KİRLETMEYİN"

 

Başlattıkları uyuşturucuyla savaş konusunda bir yazılı açıklama yayımlayan Alaşehir Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Hakan Turan, açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

"Alaşehir Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak tüm anne ve babalara sesleniyoruz. Çocuklarımıza sahip çıkalım. Çocuklarımızı gençlerimizi zehirleyen,onların elindeki avucundaki biriktirdiği paraları almaya yönelik toplumumuzda hiç de hoş görülmeyen, kanunlarımızın suç saydığı fiillerin başında gelen uyuşturucuya karşı savaş açmış bulunmaktayız. Dolayısıyla Alaşehir Ülkü Ocakları olarak uyuşturucu ile mücadele konusunu çok önemsiyoruz.

Son yıllarda toplumumuzun kanayan bir yarası haline gelen uyuşturucu madde bağımlılığı Türk Gençliğini tehdit eder hale gelmiştir. Bu illet gençliğin huzurunu özverilerini içinden çıkılmaz bir buhrana sürüklemiş.Geçim sıkıntısı altında ezilen aileler evlatlarına zaman ayıramaz hale gelmiştir.

Her konuda Yüce Türk Milletinin yanında olan Ülkü Ocakları, bu tacirlerin tuzağına düşmüş gençlerimizin Yüce Türk Milletinin evlatları için elinden gelen desteği vermekte bu illetin önüne geçmek için tüm teşkilatlarıyla  gece gündüz savaş vermektedir. Siz Aziz Vatan evlatları Damarlarınızdaki Asil kanın farkında olun ve kendinizi geleceğinizi bu illetle kirletmeyin. Ülkü Ocakları sizler için var. Bu mücadelemizde savaşımızda tüm ailelerimizden toplumumuzdan devletimizin yetkili kurumlarından Ülkü Ocaklarının yanında yer almasını bizlere destek olmasını bekliyoruz.Çünkü Gençlik bizim gelecek bizim.Ey Türk Gençliği Damarlarındaki Asil kanı kirletme"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.