ÜNLÜ MODA FİRMASINDAN ALAŞEHİRLİ ÖĞRENCİLERE DESTEK

20.07.2020 - 09:52, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ÜNLÜ MODA FİRMASINDAN ALAŞEHİRLİ ÖĞRENCİLERE DESTEK

EDS MODA TEKSTİL LTD. ŞTİ. Şehit Efkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine destek olmaya devam ediyor. Denis's Moda kurucuları Engin Şentürk ve Deniz Şentürk 10.07.2020 tarihinde Şehit Efkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine ziyarete geldi. Firma kurucuları, Alaşehirli öğrenciler için çeşitli ekipman ve malzeme desteğinde de bulundu.
Ünlü tekstil firması Alaşehir ziyaretinde okula; 130 adet nişanlık, 1 overlok, 3 sanayi tipi dikiş makinası ve özel üretim kumaşlardan Moda Tasarımı Teknolojileri öğrencilerinin faydalanması için bağışta bulundu. İhracat ağırlıklı çalışan firma kurucuları Engin ve Deniz Şentürk ikilisine; ilçe milli eğitim şube müdürü Mehmet Sakal ve okul müdürü Nurten Kocakabak teşekkürlerini iletti. FİRMA, DAHA ÖNCE DE MALZEME DESTEĞİ SAĞLAMIŞTI Okulun müdür yardımcısı Keziban Elçin, Ocak ayında Moda Tasarımı alanı öğrencileriyle birlikte gittiği IF WEDDING FASHION 2020 fuarında tanıştığı firma kurucuları tarafından, 26 Şubat 2020 tarihinde de hayli kumaş hediye edildiğini söyledi. Keziban Elçin "Eğitime yapılan yatırım, geleceğe yapılan yatırımdır " diyerek pandemi döneminden sonra öğrencilerle birlikte teşekkür ziyaretinde bulunacaklarını da sözlerine ekledi. İSTİHDAMA DESTEK SÖZÜ DE VERDİLER Alaşehir Kaymakamlığı proje ofisine de ziyarette bulunan firma yetkilileri Hasan Baysal ile mesleki eğitimin güçlendirilmesi ile ilgili istişare yaptı. Zafer Kalkınma Ajansının MEGDEP (Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi Destek Programı) proje teklif çağrısı kapsamında Moda Tasarımı alanından her yıl stajer öğrenci almayı ve istihdam desteği sözü veren Deniz -Engin Şentürk ikilisine okul idarecileri ve proje ofisi sorumlusu Hasal Baysal, şans ve başarılar diledi.
EDS MODA TEKSTİL LTD. ŞTİ. Şehit Efkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine destek olmaya devam ediyor. Denis's Moda kurucuları Engin Şentürk ve Deniz Şentürk 10.07.2020 tarihinde Şehit Efkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine ziyarete geldi. Firma kurucuları, Alaşehirli öğrenciler için çeşitli ekipman ve malzeme desteğinde de bulundu.

Ünlü tekstil firması Alaşehir ziyaretinde okula; 130 adet nişanlık, 1 overlok, 3 sanayi tipi dikiş makinası ve özel üretim kumaşlardan Moda Tasarımı Teknolojileri öğrencilerinin faydalanması için bağışta bulundu. İhracat ağırlıklı çalışan firma kurucuları Engin ve Deniz Şentürk ikilisine; ilçe milli eğitim şube müdürü Mehmet Sakal ve okul müdürü Nurten Kocakabak teşekkürlerini iletti.

FİRMA, DAHA ÖNCE DE MALZEME DESTEĞİ SAĞLAMIŞTI

Okulun müdür yardımcısı Keziban Elçin, Ocak ayında Moda Tasarımı alanı öğrencileriyle birlikte gittiği IF WEDDING FASHION 2020 fuarında tanıştığı firma kurucuları tarafından, 26 Şubat 2020 tarihinde de hayli kumaş hediye edildiğini söyledi. Keziban Elçin "Eğitime yapılan yatırım, geleceğe yapılan yatırımdır " diyerek pandemi döneminden sonra öğrencilerle birlikte teşekkür ziyaretinde bulunacaklarını da sözlerine ekledi.

İSTİHDAMA DESTEK SÖZÜ DE VERDİLER

Alaşehir Kaymakamlığı proje ofisine de ziyarette bulunan firma yetkilileri Hasan Baysal ile mesleki eğitimin güçlendirilmesi ile ilgili istişare yaptı. Zafer Kalkınma Ajansının MEGDEP (Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi Destek Programı) proje teklif çağrısı kapsamında Moda Tasarımı alanından her yıl stajer öğrenci almayı ve istihdam desteği sözü veren Deniz -Engin Şentürk ikilisine okul idarecileri ve proje ofisi sorumlusu Hasal Baysal, şans ve başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.