Uyanıklık mı ihmal mi?

GÜNDEM 03.02.2016 - 10:07, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Uyanıklık mı ihmal mi?

Alaşehir'de hızla gelişen inşaat sektöründe bir birinden modern siteler ortaya çıkarken, bazı olumsuzluklar da dikkat çekiyor.
Alaşehir'de hızla gelişen inşaat sektöründe bir birinden modern siteler ortaya çıkarken, bazı olumsuzluklar da dikkat çekiyor. Bazı müteahhitlerin kat karşılığı inşa ettiği binalarda kullanılması gerekenden daha düşük beton kullanıldığı belirtiliyor. Bu durumun müteahhitlerden mi yoksa beton firmalardan mı kaynaklandığı ise merak ediliyor. Alaşehir'in 1. Derece deprem kuşağında yer alması nedeniyle, sıkı denetimden geçmesi gereken inşaat sektöründe yaşanan bu durumun akıbeti merak ediliyor. Kullanılması gerekenden daha düşük beton kullanan inşaatlar ne olacak. Yapı Denetim ve Alaşehir Belediyesi söz konusu binalarda yaptırıma gidecek mi? Bu binalar yıkılacak mı? Asıl önemli konu ise bu işin uyanıklıktan mı yoksa ihmalden mi kaynaklandığı. Bu meselenin takipçisi olacağız.  
Alaşehir'de hızla gelişen inşaat sektöründe bir birinden modern siteler ortaya çıkarken, bazı olumsuzluklar da dikkat çekiyor.

Alaşehir'de hızla gelişen inşaat sektöründe bir birinden modern siteler ortaya çıkarken, bazı olumsuzluklar da dikkat çekiyor. Bazı müteahhitlerin kat karşılığı inşa ettiği binalarda kullanılması gerekenden daha düşük beton kullanıldığı belirtiliyor. Bu durumun müteahhitlerden mi yoksa beton firmalardan mı kaynaklandığı ise merak ediliyor.

Alaşehir'in 1. Derece deprem kuşağında yer alması nedeniyle, sıkı denetimden geçmesi gereken inşaat sektöründe yaşanan bu durumun akıbeti merak ediliyor. Kullanılması gerekenden daha düşük beton kullanan inşaatlar ne olacak. Yapı Denetim ve Alaşehir Belediyesi söz konusu binalarda yaptırıma gidecek mi? Bu binalar yıkılacak mı? Asıl önemli konu ise bu işin uyanıklıktan mı yoksa ihmalden mi kaynaklandığı. Bu meselenin takipçisi olacağız.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.