UYUŞTURUCU OPERASYONLARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

29.06.2022 - 08:56, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

UYUŞTURUCU OPERASYONLARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Alaşehir’de uyuşturucu operasyonları hız kesmeden devam ediyor. Jandarma bölgesinde süren operasyonlarda göz altına alınan şahıslardan 2’si daha tutuklandı. 3 ayrı bölgede gerçekleştirilen operasyonlarda toplamda 3 bin 655 kök kenevir ele geçirildi. Olaylarla ilgili 5 zanlı göz altına alındı.
Alaşehir’de jandarma tarafından bir şahsın evinin bahçesinde etrafı plastik kasalarla çevrili vaziyette 42 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Alaşehir’in Yeşilyurt Mahallesi'nde Alaşehir 7. JASAT Timi ve Killik Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, Y.C. (36) isimli şahsın ikamet ettiği evin bahçesinde yasadışı kenevir bitkisi ektiği ihbarı üzerine evde ve bahçesinde arama yaptı. Yapılan kontrolde bahçe içerisinde etrafı plastik kasalarla gizlenmiş vaziyette 42 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Kenevirlere el konulurken, şüpheli gözaltına alındı. Olayla ilgili tahkikata devam edildiği bildirildi. ALAŞEHİR'DE BİN 812 KÖK KENEVİR ELE GEÇİRİLDİ Alaşehir’de ormanlık alan içerisine ekilmiş vaziyette bin 812 kök kenevir bitkisi ile 103 kök kurumaya bırakılmış kenevir ele geçirildi. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı. Alaşehir’in Çeşneli Mahallesi'nde saat 08.00 sıralarında, Alaşehir Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı ve Alaşehir Huzur Timi tarafından yapılan istihbarat çalışması sonucunda, O.S.(31) isimli şahsın kendisine ait olan kiraz bahçesinin alt tarafında ormanlık alan içine yasadışı olarak kenevir bitkisi ektiğini belirledi. Bölgeye operasyon düzenleyen ekipler, dere yatağında ekili vaziyette boyları 155 santimetre ile 325 santimetre arasında değişen bin 812 kök kenevir bitkisi ile 103 kök (kubar) kurumaya bırakılmış kenevir bitkisi ele geçirildi. Olayla ilgili O.S. gözaltına alındı. UYUŞTURUCUDAN 2 TUTUKLAMA DAHA! Alaşehir’de uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 3 şüpheliden 2'si tutuklandı. Alınan bölgeye göre, İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şubesi ve Alaşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yasa dışı kenevir ekimi yapıldığı ihbarı üzerine Uluderbent Mahallesi'ndeki üç ayrı adrese operasyon düzenledi. Jandarma ekipleri, adreslerde 1698 kök Hint keneviri ele geçirdi, A.K. (42), H.Y. (66) ile M.S'yi (43) gözaltına aldı. İşlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan A.K. ve H.Y. çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı, diğeri ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Alaşehir’de uyuşturucu operasyonları hız kesmeden devam ediyor. Jandarma bölgesinde süren operasyonlarda göz altına alınan şahıslardan 2’si daha tutuklandı. 3 ayrı bölgede gerçekleştirilen operasyonlarda toplamda 3 bin 655 kök kenevir ele geçirildi. Olaylarla ilgili 5 zanlı göz altına alındı.

Alaşehir’de jandarma tarafından bir şahsın evinin bahçesinde etrafı plastik kasalarla çevrili vaziyette 42 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Alaşehir’in Yeşilyurt Mahallesi'nde Alaşehir 7. JASAT Timi ve Killik Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, Y.C. (36) isimli şahsın ikamet ettiği evin bahçesinde yasadışı kenevir bitkisi ektiği ihbarı üzerine evde ve bahçesinde arama yaptı. Yapılan kontrolde bahçe içerisinde etrafı plastik kasalarla gizlenmiş vaziyette 42 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Kenevirlere el konulurken, şüpheli gözaltına alındı. Olayla ilgili tahkikata devam edildiği bildirildi.

ALAŞEHİR'DE BİN 812 KÖK KENEVİR ELE GEÇİRİLDİ

Alaşehir’de ormanlık alan içerisine ekilmiş vaziyette bin 812 kök kenevir bitkisi ile 103 kök kurumaya bırakılmış kenevir ele geçirildi. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

Alaşehir’in Çeşneli Mahallesi'nde saat 08.00 sıralarında, Alaşehir Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı ve Alaşehir Huzur Timi tarafından yapılan istihbarat çalışması sonucunda, O.S.(31) isimli şahsın kendisine ait olan kiraz bahçesinin alt tarafında ormanlık alan içine yasadışı olarak kenevir bitkisi ektiğini belirledi. Bölgeye operasyon düzenleyen ekipler, dere yatağında ekili vaziyette boyları 155 santimetre ile 325 santimetre arasında değişen bin 812 kök kenevir bitkisi ile 103 kök (kubar) kurumaya bırakılmış kenevir bitkisi ele geçirildi. Olayla ilgili O.S. gözaltına alındı.

UYUŞTURUCUDAN 2 TUTUKLAMA DAHA!

Alaşehir’de uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 3 şüpheliden 2'si tutuklandı. Alınan bölgeye göre, İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şubesi ve Alaşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yasa dışı kenevir ekimi yapıldığı ihbarı üzerine Uluderbent Mahallesi'ndeki üç ayrı adrese operasyon düzenledi.

Jandarma ekipleri, adreslerde 1698 kök Hint keneviri ele geçirdi, A.K. (42), H.Y. (66) ile M.S'yi (43) gözaltına aldı. İşlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan A.K. ve H.Y. çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı, diğeri ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.