Vali Deniz, Alaşehir TSO yönetimini ağırladı

GÜNDEM 12.02.2019 - 09:19, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Vali Deniz, Alaşehir TSO yönetimini ağırladı

Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan ve yönetimi Vali Ahmet Deniz’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Alaşehir'in sorunları masaya yatırılarak, fikir alış verişinde bulunulduğu belirtildi.
Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan, kendilerini kabulü nedeniyle Vali Ahmet Deniz’e teşekkür ederek yönetimini tanıttı. Başkan Seyhan, Vali Deniz’in Manisa’daki görevinin hayırlı olmasını dileyerek oda çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi.  Vali Ahmet Deniz de Başkan Seyhan ve yönetimine ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette; Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Seyhan'ın yanı sıra, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Öztürk, Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Özbek, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Atıf Erdem  ve Genel Sekreter  Birol ŞEN de hazır bulundu SEYHAN: İLÇEMİZE KATKI SAĞLAMAYA ÇALIŞIYORUZ Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Başkan Seyhan, "Alaşehir'in sorunlarını yetkililerle paylaşmak ve çözümü noktasında girişimlerimizi sürdürüyoruz. İlçemizde kurulması planlanan OSB sera bölgesi için düşüncelerimizi valimize ilettik. Alaşehir-Salihli yolu Piyadeler mevkiinde bir türlü tamamlanamayan yaklaşık 3 kilometrelik yolu da valimize ilettik. Yolu ihale sürecinin bittiği ve çalışmaların yakında başlayacağı müjdesini aldık. Valimiz Ahmet Deniz'e nezaketinden, ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Manisa'mızdaki görev ve çalışmalarında da başarılar diliyoruz."
Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan ve yönetimi Vali Ahmet Deniz’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Alaşehir'in sorunları masaya yatırılarak, fikir alış verişinde bulunulduğu belirtildi.

Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan, kendilerini kabulü nedeniyle Vali Ahmet Deniz’e teşekkür ederek yönetimini tanıttı. Başkan Seyhan, Vali Deniz’in Manisa’daki görevinin hayırlı olmasını dileyerek oda çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi.

 Vali Ahmet Deniz de Başkan Seyhan ve yönetimine ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette; Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Seyhan'ın yanı sıra, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Öztürk, Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Özbek, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Atıf Erdem  ve Genel Sekreter  Birol ŞEN de hazır bulundu

SEYHAN: İLÇEMİZE KATKI SAĞLAMAYA ÇALIŞIYORUZ

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Başkan Seyhan, "Alaşehir'in sorunlarını yetkililerle paylaşmak ve çözümü noktasında girişimlerimizi sürdürüyoruz. İlçemizde kurulması planlanan OSB sera bölgesi için düşüncelerimizi valimize ilettik. Alaşehir-Salihli yolu Piyadeler mevkiinde bir türlü tamamlanamayan yaklaşık 3 kilometrelik yolu da valimize ilettik. Yolu ihale sürecinin bittiği ve çalışmaların yakında başlayacağı müjdesini aldık. Valimiz Ahmet Deniz'e nezaketinden, ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Manisa'mızdaki görev ve çalışmalarında da başarılar diliyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.