VALİ DENİZ KAYMAKAMLARLA DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPTI

13.02.2019 - 09:31, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

VALİ DENİZ KAYMAKAMLARLA DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPTI

Manisa Vali Ahmet Deniz başkanlığında kaymakamlarla yapılan toplantıda Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) yatırımları ile vatandaşa sunulacak hizmetler görüşüldü.
Valilik Brifing salonunda gerçekleşen toplantıya Vali Deniz’in yanı sıra Vali Yardımcısı Hayri Sandıkcı, İlçe Kaymakamları ve YİKOB personeli katıldı. Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun da toplantıda yer aldı Vali Deniz, toplantıda yaptığı konuşmada Manisa’nın bugünden daha ileri noktalara taşınması için çalışmaları gözden geçireceklerini dile getirdi. Vali Deniz, yatırımların çok iyi takip edilerek varsa eksikliklerin düzelttirilmesini, sunulacak hizmette herhangi bir aksaklığa neden olunmamasını istedi. Toplantıda, YİKOB yatırımları, nitelikli eğitim, sağlık hizmetleri, madde bağımlılığının önlenmesi, metruk binaların kontrol edilerek yıkılması, sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarınca ihtiyaç sahiplerinin hanelerinde ziyaret edilerek gerekli yardımlarda bulunulması konuları ele alındı. Toplantıda, YİKOB Yatırım İnşaat ve İzleme Müdür Vekili Mehmet Nusret Öztürk ‘Toplum Refahı Hizmetleri” konulu sunum yaptı.
Manisa Vali Ahmet Deniz başkanlığında kaymakamlarla yapılan toplantıda Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) yatırımları ile vatandaşa sunulacak hizmetler görüşüldü.

Valilik Brifing salonunda gerçekleşen toplantıya Vali Deniz’in yanı sıra Vali Yardımcısı Hayri Sandıkcı, İlçe Kaymakamları ve YİKOB personeli katıldı. Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun da toplantıda yer aldı

Vali Deniz, toplantıda yaptığı konuşmada Manisa’nın bugünden daha ileri noktalara taşınması için çalışmaları gözden geçireceklerini dile getirdi. Vali Deniz, yatırımların çok iyi takip edilerek varsa eksikliklerin düzelttirilmesini, sunulacak hizmette herhangi bir aksaklığa neden olunmamasını istedi.

Toplantıda, YİKOB yatırımları, nitelikli eğitim, sağlık hizmetleri, madde bağımlılığının önlenmesi, metruk binaların kontrol edilerek yıkılması, sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarınca ihtiyaç sahiplerinin hanelerinde ziyaret edilerek gerekli yardımlarda bulunulması konuları ele alındı.

Toplantıda, YİKOB Yatırım İnşaat ve İzleme Müdür Vekili Mehmet Nusret Öztürk ‘Toplum Refahı Hizmetleri” konulu sunum yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.