Velilere Dikiş Nakış kursu

21.01.2016 - 09:53, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Velilere Dikiş Nakış kursu

Alaşehir Beşeylül İlkokulu'nda, “ Okullar Hayat Bulsun Projesi “ kapsamında velilere dikiş nakış kursu açıldı. Açılan kurs sayesinde öğrenci velileri hem okula çocuklarını getiriyor, hem de okulda dikiş nakış öğrenerek, okul bütçesine katkı sağlıyorlar.
Beşeylül İlkokulu Müdürlüğü “ Okullar Hayat Bulsun Projesi “ kapsamında velilere dikiş nakış kursu açtı. Kursa 15 veli katılıyor. Halk Eğitim Müdürlüğü’nden alınan dikiş, nakış  makineleri ile çalışmalarını yapan veliler, okulun perdelerini, öğrencilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda giyecekleri kıyafetleri,  ana sınıfın öğrencilerinin ihtiyaçlarını, okul halk oyunları ekiplerinin kıyafetlerini, okul masa örtülerini dikiyorlar. Bdeşeylül İlkokulu Müdürü İsmail Ekici, "Okulumuz velilerine yönelik, “ Okullar Hayat Bulsun Projesi “ kapsamında velilerimize yönelik değişik kurslar açıyoruz. Velilerimiz her gün çocuğunu okula getirip, bazen okul çıkışına kadar öğrencisini bahçede bekliyor.  Bunları önlemek, velilerimizin çocuklarına okul geliş gidişlerinde refakat etmeleri açısından, çocuklarının  güvenli bir şekilde gidip gelmeleri açısından destek sağlamayı amaçladık. Öğretmenimiz Mukaddes Dericioğlu ile birlikte 15 velimiz dikiş nakış kursuna katılarak, hem sanat öğreniyorlar, hem çocuklarının yollarda güvenliğini sağlıyorlar, hem de okulumuz bütçesine destek sağlıyorlar, bu tür sosyal etkinliklerimiz değişik alanlarda da devam edecek." dedi.
Alaşehir Beşeylül İlkokulu'nda, “ Okullar Hayat Bulsun Projesi “ kapsamında velilere dikiş nakış kursu açıldı. Açılan kurs sayesinde öğrenci velileri hem okula çocuklarını getiriyor, hem de okulda dikiş nakış öğrenerek, okul bütçesine katkı sağlıyorlar.

Beşeylül İlkokulu Müdürlüğü “ Okullar Hayat Bulsun Projesi “ kapsamında velilere dikiş nakış kursu açtı. Kursa 15 veli katılıyor. Halk Eğitim Müdürlüğü’nden alınan dikiş, nakış  makineleri ile çalışmalarını yapan veliler, okulun perdelerini, öğrencilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda giyecekleri kıyafetleri,  ana sınıfın öğrencilerinin ihtiyaçlarını, okul halk oyunları ekiplerinin kıyafetlerini, okul masa örtülerini dikiyorlar.

Bdeşeylül İlkokulu Müdürü İsmail Ekici, "Okulumuz velilerine yönelik, “ Okullar Hayat Bulsun Projesi “ kapsamında velilerimize yönelik değişik kurslar açıyoruz. Velilerimiz her gün çocuğunu okula getirip, bazen okul çıkışına kadar öğrencisini bahçede bekliyor.  Bunları önlemek, velilerimizin çocuklarına okul geliş gidişlerinde refakat etmeleri açısından, çocuklarının  güvenli bir şekilde gidip gelmeleri açısından destek sağlamayı amaçladık. Öğretmenimiz Mukaddes Dericioğlu ile birlikte 15 velimiz dikiş nakış kursuna katılarak, hem sanat öğreniyorlar, hem çocuklarının yollarda güvenliğini sağlıyorlar, hem de okulumuz bütçesine destek sağlıyorlar, bu tür sosyal etkinliklerimiz değişik alanlarda da devam edecek." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.