Veteranlar Osman Akça Anısına Alaşehir'de buluştu

SPOR 22.05.2017 - 09:39, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Veteranlar Osman Akça Anısına Alaşehir'de buluştu

Osman Akça Veteranlar Buluşması, geçtiğimiz Cuma günü Alaşehir'de gerçekleşti. Alaşehir Spor ve Alaşehir Belediye Spor formasını terletmiş onlarca futbolcu birbirleriyle ve Alaşehirli futbolseverlerle özlem giderdi.
İlki geçtiğimiz düzenlenen ve Alaşehir Spor ile Alaşehir Belediye Spor'da forma giymiş eski futbolcuları bir araya getirmeyi amaçlayan Veteranlar Buluşmasının ikincisi geçtiğimiz Cuma günü gerçekleşti. Bu yıl "Osman Akça Veterenlar Buluşması" adıyla organize edilen etkinlik, Turkuaz Sosyal Tesislerinde düzenlenen öğle yemeğiyle başladı. Yaklaşık 40 yıl öncesinden bugüne kadar  Alaşehir Spor ve Alaşehir Belediye Spor forması giyen çok sayıda futbolcu yemek sonrası çay içerek birbirleriyle özlem giderdi. MAÇ ÖNCESİ PLAKET VERİLDİ Daha sonra Şehir Stadına geçen emektar futbolcular burada düzenlenen futbol maçında sahne aldı. Maç öncesi eski futbolculardan Selim Soyumert bir konuşma yaptı. Soyumert, "Veteranlar Buluşmasının ikincisinde arkadaşlarımızla tekrara bir araya gelmekten çok mutluyuz. Bu yıl etkinliğimizi Alaşehir'e ve Alaşehir futboluna büyük katkılar sağlamış, değerli insan, işadamı, spor adamı merhum Osman Akça anısına düzenledik. Akça ile birlikte Alaşehir Spor'a emek vermiş tüm merhumlara Allah'tan rahmet diliyor, etkinliğe katılan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi. Soyumert'in konuşmasının ardından organizasyonda emeği geçen Turkuaz Tesisleri İşletmecisi İbrahim İleri, Alaşehir Spor eski idarecilerinden Erdoğan Soyumert ve Fevzi Özbir, Alaşehir Spor malzemecilerinden merhum Abdullah Yörük (oğlu Birol Yörük), Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Manisa Şubesi Başkanı Tekin Tatlıcıoğlu ve veteranlar futbol karşılaşmasının hakemi Fatih Karaman'a plaket verildi.  MAÇ 3-3 SONA ERDİ Eski futbolcuların sahne aldığı karşılaşmanın başlama vuruşunu ise Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban yaptı. Sarı ve Beyaz takımların karşı karşıya geldiği karşılaşma 3-3 sona erdi. Geçtiğimiz yıl ki buluşmadan farklı olarak bu sezon Alaşehir Sporlu sağbek İsmail ve sol açık Ceyhun (testere), kaleci Canip, Aytekin ve Nazmi de etkinliğe katıldı.
Osman Akça Veteranlar Buluşması, geçtiğimiz Cuma günü Alaşehir'de gerçekleşti. Alaşehir Spor ve Alaşehir Belediye Spor formasını terletmiş onlarca futbolcu birbirleriyle ve Alaşehirli futbolseverlerle özlem giderdi.

İlki geçtiğimiz düzenlenen ve Alaşehir Spor ile Alaşehir Belediye Spor'da forma giymiş eski futbolcuları bir araya getirmeyi amaçlayan Veteranlar Buluşmasının ikincisi geçtiğimiz Cuma günü gerçekleşti. Bu yıl "Osman Akça Veterenlar Buluşması" adıyla organize edilen etkinlik, Turkuaz Sosyal Tesislerinde düzenlenen öğle yemeğiyle başladı. Yaklaşık 40 yıl öncesinden bugüne kadar  Alaşehir Spor ve Alaşehir Belediye Spor forması giyen çok sayıda futbolcu yemek sonrası çay içerek birbirleriyle özlem giderdi.

MAÇ ÖNCESİ PLAKET VERİLDİ

Daha sonra Şehir Stadına geçen emektar futbolcular burada düzenlenen futbol maçında sahne aldı. Maç öncesi eski futbolculardan Selim Soyumert bir konuşma yaptı. Soyumert, "Veteranlar Buluşmasının ikincisinde arkadaşlarımızla tekrara bir araya gelmekten çok mutluyuz. Bu yıl etkinliğimizi Alaşehir'e ve Alaşehir futboluna büyük katkılar sağlamış, değerli insan, işadamı, spor adamı merhum Osman Akça anısına düzenledik. Akça ile birlikte Alaşehir Spor'a emek vermiş tüm merhumlara Allah'tan rahmet diliyor, etkinliğe katılan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Soyumert'in konuşmasının ardından organizasyonda emeği geçen Turkuaz Tesisleri İşletmecisi İbrahim İleri, Alaşehir Spor eski idarecilerinden Erdoğan Soyumert ve Fevzi Özbir, Alaşehir Spor malzemecilerinden merhum Abdullah Yörük (oğlu Birol Yörük), Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Manisa Şubesi Başkanı Tekin Tatlıcıoğlu ve veteranlar futbol karşılaşmasının hakemi Fatih Karaman'a plaket verildi. 

MAÇ 3-3 SONA ERDİ

Eski futbolcuların sahne aldığı karşılaşmanın başlama vuruşunu ise Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban yaptı. Sarı ve Beyaz takımların karşı karşıya geldiği karşılaşma 3-3 sona erdi. Geçtiğimiz yıl ki buluşmadan farklı olarak bu sezon Alaşehir Sporlu sağbek İsmail ve sol açık Ceyhun (testere), kaleci Canip, Aytekin ve Nazmi de etkinliğe katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.