Voleybolda 8 oyuncuyla sözleşme imzalandı

SPOR 23.06.2017 - 17:04, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Voleybolda 8 oyuncuyla sözleşme imzalandı

2017-2018 sezonunda Voleybol 1. Liginde mücadele edecek olan Alaşehir Belediye Spor Bayan Voleybol Takımında yeni sezon öncesi iç ve dış transferde daha önce ön protokol imzalanan 8 oyuncu ile toplu imza töreni yapıldı.
Alaşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımında toplu imza töreni düzenlendi. Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, Belediye Meclis Üyesi Hasan Alıcı, Alaşehir Belediyespor Başkanı Derman Özdemir, Voleybol Şubesi İdari Koordinatörü Şevket Çömçömoğlu ve sporcuların hazır bulunduğu törende öncelikle iç transferde geçtiğimiz sezon da takımda görev yapan köşe oyuncu Şerife Acar ve Libero Sevinç Şenkuş yeni sözleşmelere imza atarken, dış transferde de 6 oyuncu ile sözleşme imzalandı. DIŞ TRANSFERDE 6 OYUNCU İMZA ATTI Nilüfer Belediye Spor dan pasör Deniz Berrak Kakaşçı, Kepez Belediye Spor dan pasör çaprazı Nilay Mutlu ve köşe Oyuncu Hazal Ubeyli, Rize Kaçkar Sağlık Koleji’ n den orta oyuncu Gizem Dirik, Işıkkent Spor Kulübünden orta oyuncu Ebru Kırmaz ile Erdek Spor dan pasör Kadriye Ateş yeni “sözleşme imzalayarak Alaşehir Belediye Sporlu oldular. TRANSFERLER TAKİP SONRASI YAPILDI Tören sonrası Alaşehir Belediye Başkanı Başkanı Gökhan Karaçoban sözleşme imzalanan sporculara hayırlı olsun dileklerini iletirken İdari Koordinatör Çömçömoğlu da Şerife ve Sevinç ile yola devam ettikleri için mutlu olduklarını, yeni transfer edilen sporcuları daha önceden takip edip sonrasında transfer etmeye karar verdiklerini belirterek, sözleşme imzalanan tüm isimlere yeni sezonda başarılar diledi.
2017-2018 sezonunda Voleybol 1. Liginde mücadele edecek olan Alaşehir Belediye Spor Bayan Voleybol Takımında yeni sezon öncesi iç ve dış transferde daha önce ön protokol imzalanan 8 oyuncu ile toplu imza töreni yapıldı.

Alaşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımında toplu imza töreni düzenlendi. Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, Belediye Meclis Üyesi Hasan Alıcı, Alaşehir Belediyespor Başkanı Derman Özdemir, Voleybol Şubesi İdari Koordinatörü Şevket Çömçömoğlu ve sporcuların hazır bulunduğu törende öncelikle iç transferde geçtiğimiz sezon da takımda görev yapan köşe oyuncu Şerife Acar ve Libero Sevinç Şenkuş yeni sözleşmelere imza atarken, dış transferde de 6 oyuncu ile sözleşme imzalandı.

DIŞ TRANSFERDE 6 OYUNCU İMZA ATTI

Nilüfer Belediye Spor dan pasör Deniz Berrak Kakaşçı, Kepez Belediye Spor dan pasör çaprazı Nilay Mutlu ve köşe Oyuncu Hazal Ubeyli, Rize Kaçkar Sağlık Koleji’ n den orta oyuncu Gizem Dirik, Işıkkent Spor Kulübünden orta oyuncu Ebru Kırmaz ile Erdek Spor dan pasör Kadriye Ateş yeni “sözleşme imzalayarak Alaşehir Belediye Sporlu oldular.

TRANSFERLER TAKİP SONRASI YAPILDI

Tören sonrası Alaşehir Belediye Başkanı Başkanı Gökhan Karaçoban sözleşme imzalanan sporculara hayırlı olsun dileklerini iletirken İdari Koordinatör Çömçömoğlu da Şerife ve Sevinç ile yola devam ettikleri için mutlu olduklarını, yeni transfer edilen sporcuları daha önceden takip edip sonrasında transfer etmeye karar verdiklerini belirterek, sözleşme imzalanan tüm isimlere yeni sezonda başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.