Yağmur hayatı felç etti, dolu üreticiyi korkuttu

GÜNDEM 12.06.2017 - 16:47, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Yağmur hayatı felç etti, dolu üreticiyi korkuttu

Önceki gün ikindi sonrası başlayan şiddetli yağmur ve dolu yağışı Alaşehir'de hayatı felç ederken, üzüm üreticilerini de korkuttu.
Pazartesi günü ikindi sonrası başlayan şiddetli yağmur Alaşehir'de hayatı adeta felce uğrattı. Bir anda başlayan ve aralıksız bir saat süren yağışa şehrin rögarları ve altyapısı dayanamadı. Birçok cadde ve sokak adeta birer dereye dönüştü. Kanalizasyon borularının yetersiz kalması nedeniyle birçok evde mutfak ve banyoların kanalizasyon bağlantılarından taşan sular evleri bastı. DOLU YAĞIŞI ÜRETİCİYİ KORKUTTU Şiddetli yağmurun bir süre dolu yağışına dönüşmesi ise başta üzüm üreticileri olmak üzere çiftçileri korku ve endişe dolu saatler yaşamasına neden oldu. Şehir merkezinde bir süre yağan dolu nedeniyle yollarda kar yağmış gibi beyazlıklar oluştu. Bir saat süren yağış sonrası ilçede hayat normale döndü. Yağış sonrası edinilen ilk bilgilere göre dolu yağışının Alaşehir merkez, Akkeçili ve Baklacı mahallelerinin arasında kalan alanda gerçekleştiği öğrenildi.
Önceki gün ikindi sonrası başlayan şiddetli yağmur ve dolu yağışı Alaşehir'de hayatı felç ederken, üzüm üreticilerini de korkuttu.

Pazartesi günü ikindi sonrası başlayan şiddetli yağmur Alaşehir'de hayatı adeta felce uğrattı. Bir anda başlayan ve aralıksız bir saat süren yağışa şehrin rögarları ve altyapısı dayanamadı. Birçok cadde ve sokak adeta birer dereye dönüştü. Kanalizasyon borularının yetersiz kalması nedeniyle birçok evde mutfak ve banyoların kanalizasyon bağlantılarından taşan sular evleri bastı.

DOLU YAĞIŞI ÜRETİCİYİ KORKUTTU

Şiddetli yağmurun bir süre dolu yağışına dönüşmesi ise başta üzüm üreticileri olmak üzere çiftçileri korku ve endişe dolu saatler yaşamasına neden oldu. Şehir merkezinde bir süre yağan dolu nedeniyle yollarda kar yağmış gibi beyazlıklar oluştu. Bir saat süren yağış sonrası ilçede hayat normale döndü. Yağış sonrası edinilen ilk bilgilere göre dolu yağışının Alaşehir merkez, Akkeçili ve Baklacı mahallelerinin arasında kalan alanda gerçekleştiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.