YAKLAŞIK 800 ÖĞRENCİ NORMAL EĞİTİME GEÇECEK

22.11.2021 - 09:02, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

YAKLAŞIK 800 ÖĞRENCİ NORMAL EĞİTİME GEÇECEK

Alaşehir’de 400 öğrenciye müjde. Ara tatil dönüşü 22 Kasım Pazartesigünü öğrenciler normal eğitime başlayacaklar. Alaşehir’de Celal Şükrü Sayınsoy ilkokul ve ortaokul öğrencileri 9 yıldır ikili öğretim yapıyordu. Okulun ortaokul öğrencileri 22 Kasım Pazartesi gününden itibaren, Halen boş durumda bulunan Selahattin - Zuhal Barutçuoğlu Anadolu Lisesi ek binasına taşınarak, burada normal eğitime başlayacaklar.
Eylül ayından bu yana boş durumda olan  Selahattin- Zuhal Barutçuoğlu Anadolu Lisesi ek binası ,  Masa, sıra, öğretmenler odası, fotokopi makinesi, bilgisayarlar, yazıcılar  vb. gibi  tüm donatım malzemeleri bakanlık tarafından gönderildi. Okulun tüm malzemeleri kullanılmamış, sıfır malzeme olarak hizmete girdi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin GÜNEŞ, Şube Müdürleri İrfan Kahraman ve Cemal Şengül ile birlikte; okulun taşındığı binada incelemede bulundu. Güneş;  “Artık Celal Şükrü Sayınsoy İlkokulu mevcut binasında, Celal Şükrü Sayınsoy Ortaokulu ise daha önce Şehit Efkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin kullandığı bu binada eğitim-öğretim hizmeti verecek. Böylelikle okulumuzda ikili öğretim bitmiş oldu. Alaşehir'imize hayırlı olsun.” dedi. YENİ BİNADA 400 ÖĞRENCİ EĞİTİM GÖRECEK Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş,  “Geçici olarak eğitim gören Şehit  Efkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizin kendi  binalarına taşınması sonucu Eylül ayında boşaltılan  ve ihtiyaç fazlası olan Selahattin – Zuhal Barutçuoğlu Anadolu Lisesi ek binasına ikili eğitim gören Celal Şükrü Sayınsoy  Ortaokulu  öğrencilerimizi buraya taşıyarak, normal eğitime döneceğiz.  Bakanlığımız tüm Türkiye’de normal eğitime dönebilmek için her gün yeni bir yatırım ve çalışmalar yapmaktadır. Bizde bu çalışmalar kapsamında  tüm okullarımızı normal eğitime geçirebilmek için çalışıyoruz. Bu kapsamda Selahattin – Zuhal Barutçuoğlu Anadolu Lisesi ek binasını ortaokul öğrencilerimizin hizmetine sunacağız.   Okul binamızı yardımsever bir işadamı tarafından tamamen badana yaptırttık. Masa, sıra, öğretmenler odası, fotokopi makinesi, bilgisayarlar, yazıcılar vs. tüm donatım malzemeleri Bakanlığımız tarafından gönderildi. Okulun tüm malzemeleri kullanılmamış, sıfır malzeme olarak hizmete girdi.  Öğrencilerimizin sağlıklı bir ortamda eğitim – öğretim yapabilmeleri için her türlü çalışmayı yaparak, eğitim , öğretime hazırladık.  22 Kasım pazartesi günü 24 derslikli ve yaklaşık 30 öğretmenimiz,  400 öğrencimiz yeni binalarında normal eğitime başlayacaklar.   Yaklaşık 400  İlkokul öğrencimizde kendi okulları olan Celal Şükrü Sayınsoy İlkokulunda normal eğitime başlayacaklar.  Böylece sabahçı öğrencilerimiz  sabah erken kalkmaktan, öğlenci öğrencilerimiz de akşam evlerine geç dönmekten kurtulacaklar. Hedefimiz tüm okullarımızı normal eğitime geçirebilmek olacak.” dedi.
Alaşehir’de 400 öğrenciye müjde. Ara tatil dönüşü 22 Kasım Pazartesigünü öğrenciler normal eğitime başlayacaklar. Alaşehir’de Celal Şükrü Sayınsoy ilkokul ve ortaokul öğrencileri 9 yıldır ikili öğretim yapıyordu. Okulun ortaokul öğrencileri 22 Kasım Pazartesi gününden itibaren, Halen boş durumda bulunan Selahattin - Zuhal Barutçuoğlu Anadolu Lisesi ek binasına taşınarak, burada normal eğitime başlayacaklar.

Eylül ayından bu yana boş durumda olan  Selahattin- Zuhal Barutçuoğlu Anadolu Lisesi ek binası ,  Masa, sıra, öğretmenler odası, fotokopi makinesi, bilgisayarlar, yazıcılar  vb. gibi  tüm donatım malzemeleri bakanlık tarafından gönderildi. Okulun tüm malzemeleri kullanılmamış, sıfır malzeme olarak hizmete girdi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin GÜNEŞ, Şube Müdürleri İrfan Kahraman ve Cemal Şengül ile birlikte; okulun taşındığı binada incelemede bulundu. Güneş;  “Artık Celal Şükrü Sayınsoy İlkokulu mevcut binasında, Celal Şükrü Sayınsoy Ortaokulu ise daha önce Şehit Efkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin kullandığı bu binada eğitim-öğretim hizmeti verecek. Böylelikle okulumuzda ikili öğretim bitmiş oldu. Alaşehir'imize hayırlı olsun.” dedi.

YENİ BİNADA 400 ÖĞRENCİ EĞİTİM GÖRECEK

Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş,  “Geçici olarak eğitim gören Şehit  Efkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizin kendi  binalarına taşınması sonucu Eylül ayında boşaltılan  ve ihtiyaç fazlası olan Selahattin – Zuhal Barutçuoğlu Anadolu Lisesi ek binasına ikili eğitim gören Celal Şükrü Sayınsoy  Ortaokulu  öğrencilerimizi buraya taşıyarak, normal eğitime döneceğiz.  Bakanlığımız tüm Türkiye’de normal eğitime dönebilmek için her gün yeni bir yatırım ve çalışmalar yapmaktadır. Bizde bu çalışmalar kapsamında  tüm okullarımızı normal eğitime geçirebilmek için çalışıyoruz. Bu kapsamda Selahattin – Zuhal Barutçuoğlu Anadolu Lisesi ek binasını ortaokul öğrencilerimizin hizmetine sunacağız.   Okul binamızı yardımsever bir işadamı tarafından tamamen badana yaptırttık. Masa, sıra, öğretmenler odası, fotokopi makinesi, bilgisayarlar, yazıcılar vs. tüm donatım malzemeleri Bakanlığımız tarafından gönderildi. Okulun tüm malzemeleri kullanılmamış, sıfır malzeme olarak hizmete girdi.  Öğrencilerimizin sağlıklı bir ortamda eğitim – öğretim yapabilmeleri için her türlü çalışmayı yaparak, eğitim , öğretime hazırladık.  22 Kasım pazartesi günü 24 derslikli ve yaklaşık 30 öğretmenimiz,  400 öğrencimiz yeni binalarında normal eğitime başlayacaklar.   Yaklaşık 400  İlkokul öğrencimizde kendi okulları olan Celal Şükrü Sayınsoy İlkokulunda normal eğitime başlayacaklar.  Böylece sabahçı öğrencilerimiz  sabah erken kalkmaktan, öğlenci öğrencilerimiz de akşam evlerine geç dönmekten kurtulacaklar. Hedefimiz tüm okullarımızı normal eğitime geçirebilmek olacak.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.