Yaz Kur'an Kurslarına yoğun ilgi

EĞİTİM 27.06.2016 - 10:35, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Yaz Kur'an Kurslarına yoğun ilgi

Yaz Kur'an Kursları başladı. Türkiye genelinde okulların tatile girmesiyle 20 Haziran 2016 Pazartesi günü tüm cami ve Kur'an Kurslarında yaz Kur'an Kursları başladı.
Okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte Yaz Kur'an Kursları da başladı. 26 Ağustos 2016 tarihine kadar devam edecek olan kurslarda  ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine Kur'an-ı Kerim, dini bilgiler ve ezberler görevli hocalar tarafından öğretiliyor. İLK GÜNDEN DOLDU Alaşehir'deki tüm camilerde ve Kur'an Kurslarında Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından ücretsiz olarak gönderilen Alfabe, Dinimi Öğreniyorum ve etkinlik kitapları öğrenciler ücretsiz olarak dağıtılıyor. Bu arada öğrencilerin Yaz Kur'an Kurslarına yoğun ilgi gösterdiği ve erkek yatılı ve kız yatılı Kur'an Kurslarının kapasitesinin ilk günde dolduğu öğrenildi.
Yaz Kur'an Kursları başladı. Türkiye genelinde okulların tatile girmesiyle 20 Haziran 2016 Pazartesi günü tüm cami ve Kur'an Kurslarında yaz Kur'an Kursları başladı.

Okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte Yaz Kur'an Kursları da başladı. 26 Ağustos 2016 tarihine kadar devam edecek olan kurslarda  ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine Kur'an-ı Kerim, dini bilgiler ve ezberler görevli hocalar tarafından öğretiliyor.

İLK GÜNDEN DOLDU

Alaşehir'deki tüm camilerde ve Kur'an Kurslarında Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından ücretsiz olarak gönderilen Alfabe, Dinimi Öğreniyorum ve etkinlik kitapları öğrenciler ücretsiz olarak dağıtılıyor. Bu arada öğrencilerin Yaz Kur'an Kurslarına yoğun ilgi gösterdiği ve erkek yatılı ve kız yatılı Kur'an Kurslarının kapasitesinin ilk günde dolduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.