Yeni koordinatör müdürü işbaşı yaptı

BELEDİYE 21.08.2015 - 10:22, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Yeni koordinatör müdürü işbaşı yaptı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir Koordinatör Müdürü Mustafa Aksal, görevini halefi Akif Ceylan'a devretti. Görev değişimi için büyükşehir hizmet binasında devir-teslim töreni yapıldı. Şube müdürlerinin de hazır bulunduğu törende halef selef birbirine başarılar diledi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Alaşehir Koordinatör Müdürlüğü görevine atanan Akif Ceylan, görevi Mustafa Aksakal'dan devraldı. Devir-teslim töreninde konuşan Aksakal, halefi Ceylan'a yeni görevinde başarılar diledi. Aksakal, hal müdürlüğünde görev yapacak.   CEYLAN: ALAŞEHİRLİLERİN HİZMETKARI OLACAĞIZ   Görevi devralan Akif Ceylan da hizmetten hiç taviz vermeden belediyenin halkın güler yüzü olacağını belirterek, şunları söyledi; "Planlı ve programlı bir şekilde yürüyen belediyecilik hizmetlerini, dürüst ve samimi hizmet anlaşışı ile ileriye götürmek için ekip olarak çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Belediye halkın güler yüzü olacak. 87 mahallemizin birikmiş köklü sorunlarını 3 yıl içerisinde çözmek için var gücümüzle çalışacağız. Belediyecilik hizmetlerinde kesinlikle taviz vermeyeceğiz. Hizmet hususunda halkımızın hizmetkarı olacak, lakaytlığa müsamaha göstermeyeceğiz." Ceylan, devir teslim töreninin ardından, şube müdürleri ve büyükşehir belediyesi personelleriyle de bir toplantı yaptı.  
Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir Koordinatör Müdürü Mustafa Aksal, görevini halefi Akif Ceylan'a devretti. Görev değişimi için büyükşehir hizmet binasında devir-teslim töreni yapıldı. Şube müdürlerinin de hazır bulunduğu törende halef selef birbirine başarılar diledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Alaşehir Koordinatör Müdürlüğü görevine atanan Akif Ceylan, görevi Mustafa Aksakal'dan devraldı. Devir-teslim töreninde konuşan Aksakal, halefi Ceylan'a yeni görevinde başarılar diledi. Aksakal, hal müdürlüğünde görev yapacak.

 

CEYLAN: ALAŞEHİRLİLERİN HİZMETKARI OLACAĞIZ

 

Görevi devralan Akif Ceylan da hizmetten hiç taviz vermeden belediyenin halkın güler yüzü olacağını belirterek, şunları söyledi; "Planlı ve programlı bir şekilde yürüyen belediyecilik hizmetlerini, dürüst ve samimi hizmet anlaşışı ile ileriye götürmek için ekip olarak çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Belediye halkın güler yüzü olacak. 87 mahallemizin birikmiş köklü sorunlarını 3 yıl içerisinde çözmek için var gücümüzle çalışacağız. Belediyecilik hizmetlerinde kesinlikle taviz vermeyeceğiz. Hizmet hususunda halkımızın hizmetkarı olacak, lakaytlığa müsamaha göstermeyeceğiz."

Ceylan, devir teslim töreninin ardından, şube müdürleri ve büyükşehir belediyesi personelleriyle de bir toplantı yaptı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.