Yeni minibüsler hizmet vermeye başladı

GÜNDEM 13.06.2016 - 10:04, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Yeni minibüsler hizmet vermeye başladı

Bir süre önce kooperatif ortağı araç sürücüleri tarafından satın alınan 2016 model Karsan Jest minibüsler ile yolcu taşınmaya bugün başlandı. Ücretli olarak hizmet veren yeni minibüsler bir süre sonra kartlı sistemle hizmet vermeye başlayacak.
S.S. 10 No'lu Alaşehir Şehir İçi Minibüsçüler Kooperatifi, yeni satın alınan 2016 model Karsan Jest minibüsler ile yolcu taşımaya bugün başladı. Kartlı sistemle çalışacak olan minibüsler vatandaşların bir an önce yeni araçlarla hizmet görebilmesi ücretli olarak hizmet verecek. Kartlı siteme geçildiğinde yolcular Manisa Büyükşehir Belediyesi Koordinatörlüğünden alacakları kartlara yükleme yaptırmak suretiyle şehir içi minibüslerinden faydalanabilecekler.   S.S. 10 No'lu Şehir İçi Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Hüseyin Aktaş, kooperatif ortağı araç sahiplerinin kısa bir süre önce satın aldıkları 2016 model Karsan Jest marka minibüslerin bugün sabah itibariyle hizmet vermeye başladığını söyledi. Yeni minibüslerin kart sistemiyle hizmet vereceğini ancak sisteme henüz geçilmediği için bir süre ücretli olarak hizmet vermeye devam edeceklerini belirtti.  Aktaş, "Vatandaşlarımızın yaz aylarına girdiğimiz şu günlerde klimalı araçlarla daha serin ve rahat bir ortamda ulaşımlarını sağlayabilmek adına yeni araçlarımızı ücretli sistemle hizmete soktuk. İlerleyen günlerde kartlı sisteme geçeceğiz. Halkımız ulaşım kartlarını nüfus cüzdanı vebir adet fotoğraf ile Manisa Büyükşehir Belediyesi Koordinatörlüğünden temin edip yükleme yapmak suretiyle minibüslerimizi kullanabilecekler" dedi. Aktaş, bugün Kent Meydanında mobil araçtan kart verileceğini de sözlerine ekledi. Yeni minibüslerin klimalı, alçak tabanlı ve engelli vatandaşların kolay binip inebilecekleri konfora uygun olduğunu hatırlatan Aktaş, "Halkımız rahat ve konforlu ulaşımı hak ediyor. Yeni minibüslerimiz araç sahiplerimize ve halkımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi. 
Bir süre önce kooperatif ortağı araç sürücüleri tarafından satın alınan 2016 model Karsan Jest minibüsler ile yolcu taşınmaya bugün başlandı. Ücretli olarak hizmet veren yeni minibüsler bir süre sonra kartlı sistemle hizmet vermeye başlayacak.

S.S. 10 No'lu Alaşehir Şehir İçi Minibüsçüler Kooperatifi, yeni satın alınan 2016 model Karsan Jest minibüsler ile yolcu taşımaya bugün başladı. Kartlı sistemle çalışacak olan minibüsler vatandaşların bir an önce yeni araçlarla hizmet görebilmesi ücretli olarak hizmet verecek. Kartlı siteme geçildiğinde yolcular Manisa Büyükşehir Belediyesi Koordinatörlüğünden alacakları kartlara yükleme yaptırmak suretiyle şehir içi minibüslerinden faydalanabilecekler.

 

S.S. 10 No'lu Şehir İçi Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Hüseyin Aktaş, kooperatif ortağı araç sahiplerinin kısa bir süre önce satın aldıkları 2016 model Karsan Jest marka minibüslerin bugün sabah itibariyle hizmet vermeye başladığını söyledi. Yeni minibüslerin kart sistemiyle hizmet vereceğini ancak sisteme henüz geçilmediği için bir süre ücretli olarak hizmet vermeye devam edeceklerini belirtti.  Aktaş, "Vatandaşlarımızın yaz aylarına girdiğimiz şu günlerde klimalı araçlarla daha serin ve rahat bir ortamda ulaşımlarını sağlayabilmek adına yeni araçlarımızı ücretli sistemle hizmete soktuk. İlerleyen günlerde kartlı sisteme geçeceğiz. Halkımız ulaşım kartlarını nüfus cüzdanı vebir adet fotoğraf ile Manisa Büyükşehir Belediyesi Koordinatörlüğünden temin edip yükleme yapmak suretiyle minibüslerimizi kullanabilecekler" dedi. Aktaş, bugün Kent Meydanında mobil araçtan kart verileceğini de sözlerine ekledi.

Yeni minibüslerin klimalı, alçak tabanlı ve engelli vatandaşların kolay binip inebilecekleri konfora uygun olduğunu hatırlatan Aktaş, "Halkımız rahat ve konforlu ulaşımı hak ediyor. Yeni minibüslerimiz araç sahiplerimize ve halkımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.