YENİ NESİL ÜÇ ATÖLYENİN AÇILIŞI YAPILDI

15.10.2021 - 09:30, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

YENİ NESİL ÜÇ ATÖLYENİN AÇILIŞI YAPILDI

Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, ‘Nitelikli Eğitim Nitelikli İş gücü Projesi’ kapsamında oluşturulan 3 atölyenin açılışını yaptı. 325 bin TL’ye kurulan atölyeye 35 bin TL destek de Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası tarafından verildi.
Zafer Kalkınma Ajansı 2020 yılı Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi  ( MEGDEP ) Mali Destek programı kapsamında Şehit Evren Kara Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde oluşturulan Nitelikli Eğitim Nitelikli İş gücü Proje atölyelerinin açılışı gerçekleştirildi. Atölyelerin aılışı Kaymakam Abdullah Uçgun tarafından yapıldı. Mesleki Eğitim Kurumlarının 21.Yüzyıl gereksinimlerine uygun olarak fiziki ve teknik altyapısının iyileştirilmesi ile  Endustri 4.0'a uyum sağlayarak, Mesleki eğitimde teknolojik ve zihinsel dönüşüme ortam oluşturacak  Çevre dostu akıllı cihazlar atölyesi(Doğal Gaz atölyesi), Robotik ve Kodlama Atölyesi (Kodlama atölyesi), Mucit  tesla atölyesi (Otomatik kumanda Atölyesi)  olmak üzere  3 yeni atölyenin kurulum açılışları yapıldı. UÇGUN, KATKI SAĞLAYAN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ Bu atölyelerin kurulumu kaynakları  için proje kapsamında 290 bin TL zafer kalkınma ajansından, 35 bin TL  de Alaşehir  Ticaret Sanayi Odasının katkı sağladığı belirtildi. Alaşehir kaymakamı Abdullah Uçgun açılışta yaptığı konuşmada,  “Projelerle 21.yüzyıl  gereksinimlerine uygun teknoloji alt yapısı oluşturulabilecek, mesleki eğitimde teknolojik ve zihinsel düşünme ortamları oluşturulabilecektir.  Projelerin desteklenmesi için finansal desteği veren  Zafer Kalkınma Ajansına,  Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası’na ,  Proje kapsamında  emeği geçen Kaymakamlığımız AB Proje Ofisi çalışanlarına, Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticilerine, proje yürütücüsü öğretmenlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi. Zafer Kalkınma Ajansı 2020 yılı Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi  ( MEGDEP ) Mali Destek programı kapsamında oluşturulan atölyelerin açılış Programına Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun , Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, Şube Müdürü Cemal Şengül katıldı.
Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, ‘Nitelikli Eğitim Nitelikli İş gücü Projesi’ kapsamında oluşturulan 3 atölyenin açılışını yaptı. 325 bin TL’ye kurulan atölyeye 35 bin TL destek de Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası tarafından verildi.

Zafer Kalkınma Ajansı 2020 yılı Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi  ( MEGDEP ) Mali Destek programı kapsamında Şehit Evren Kara Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde oluşturulan Nitelikli Eğitim Nitelikli İş gücü Proje atölyelerinin açılışı gerçekleştirildi. Atölyelerin aılışı Kaymakam Abdullah Uçgun tarafından yapıldı.

Mesleki Eğitim Kurumlarının 21.Yüzyıl gereksinimlerine uygun olarak fiziki ve teknik altyapısının iyileştirilmesi ile  Endustri 4.0'a uyum sağlayarak, Mesleki eğitimde teknolojik ve zihinsel dönüşüme ortam oluşturacak  Çevre dostu akıllı cihazlar atölyesi(Doğal Gaz atölyesi), Robotik ve Kodlama Atölyesi (Kodlama atölyesi), Mucit  tesla atölyesi (Otomatik kumanda Atölyesi)  olmak üzere  3 yeni atölyenin kurulum açılışları yapıldı.

UÇGUN, KATKI SAĞLAYAN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Bu atölyelerin kurulumu kaynakları  için proje kapsamında 290 bin TL zafer kalkınma ajansından, 35 bin TL  de Alaşehir  Ticaret Sanayi Odasının katkı sağladığı belirtildi. Alaşehir kaymakamı Abdullah Uçgun açılışta yaptığı konuşmada,  “Projelerle 21.yüzyıl  gereksinimlerine uygun teknoloji alt yapısı oluşturulabilecek, mesleki eğitimde teknolojik ve zihinsel düşünme ortamları oluşturulabilecektir.  Projelerin desteklenmesi için finansal desteği veren  Zafer Kalkınma Ajansına,  Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası’na ,  Proje kapsamında  emeği geçen Kaymakamlığımız AB Proje Ofisi çalışanlarına, Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticilerine, proje yürütücüsü öğretmenlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

Zafer Kalkınma Ajansı 2020 yılı Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi  ( MEGDEP ) Mali Destek programı kapsamında oluşturulan atölyelerin açılış Programına Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun , Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, Şube Müdürü Cemal Şengül katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.