YENİ YÖNETİM İŞ BAŞI YAPTI

22.04.2019 - 09:28, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

YENİ YÖNETİM İŞ BAŞI YAPTI

Alaşehir Çiftçi Malları Koruma Başkanlığına Özer Demir, başkan yardımcılığına da Mustafa Uysal seçildi.
10 Nisan 2019 günü Alaşehir Belediyesi ilk meclis toplantısında oluşturulan Çiftçi Malları Koruma Yönetim Kurulu kendi aralarında yaptıkları seçimle, yeni başkan olarak Özer Demir'i başkan yardımcılığına da Mustafa Uysal'ı seçti. Yönetim kurulu Mustafa Örs, Abdil Korkutalp ve İbrahim Beler'den oluştu. "390 BİN DEKAR ARAZİYE HİZMET VERİYORUZ" Yeni başkan Özer Demir, "Alaşehir sınırları içerisinde 390 bin dekar araziye hizmet veriyoruz, Amacımız çiftçilikle ve hayvancılıkla uğraşanların hakkını, malını, mahsulünü korumaktır. 300 bin dekar alanda koruma bekçilerimiz gece gündüz demeden, üreticilerimizin mallarını koruyacaklardır, üreticilerimiz rahat olsun."dedi. Eski Başkan Ali Karapaça ve yönetim kurulu üyelerinin görevi 31 Mart Yerel seçimleriyle birlikte tamamlanmıştı.
Alaşehir Çiftçi Malları Koruma Başkanlığına Özer Demir, başkan yardımcılığına da Mustafa Uysal seçildi.

10 Nisan 2019 günü Alaşehir Belediyesi ilk meclis toplantısında oluşturulan Çiftçi Malları Koruma Yönetim Kurulu kendi aralarında yaptıkları seçimle, yeni başkan olarak Özer Demir'i başkan yardımcılığına da Mustafa Uysal'ı seçti. Yönetim kurulu Mustafa Örs, Abdil Korkutalp ve İbrahim Beler'den oluştu.

"390 BİN DEKAR ARAZİYE HİZMET VERİYORUZ"

Yeni başkan Özer Demir, "Alaşehir sınırları içerisinde 390 bin dekar araziye hizmet veriyoruz, Amacımız çiftçilikle ve hayvancılıkla uğraşanların hakkını, malını, mahsulünü korumaktır. 300 bin dekar alanda koruma bekçilerimiz gece gündüz demeden, üreticilerimizin mallarını koruyacaklardır, üreticilerimiz rahat olsun."dedi.

Eski Başkan Ali Karapaça ve yönetim kurulu üyelerinin görevi 31 Mart Yerel seçimleriyle birlikte tamamlanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.