Yeniköy'e yeni içme suyu hattı

BELEDİYE 20.06.2016 - 09:47, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Yeniköy'e yeni içme suyu hattı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Alaşehir'e bağlı Yeniköy Mahallesi’nde eski içme suyu hatlarını yeniliyor
MASKİ, 17 ilçede altyapı yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürürken vatandaşlardan olumlu tepkiler alıyor. Bu kapsamda MASKİ’nin çalışma yaptığı ilçelerden biri olan Alaşehir’in Yeniköy Mahallesi’nde vatandaşlara hizmet ediyor. İçme Suları Dairesi Başkan Vekili Hakan Açabay’ın da ziyaret ettiği mahallede vatandaşlar eski altyapılarının değiştirilmesinden dolayı mutlu olduklarını belirtti. "40 YILLIK HATLAR YENİLENİYOR" Alaşehir’in Yeniköy Mahallesi’nde ikamet eden İsmet Yağız isimli vatandaş yatırımlardan memnun olduklarını belirterek hem Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e hem de MASKİ’ye teşekkür etti. Yağız, “Bu çalışmaları başlatanlardan Allah razı olsun. Eski hattımız 30-40 senelikti. Sularımız çok kötü akıyordu. Çalışmalar devam ediyor ancak benim bağlantım yapıldı. Musluklarımdan çok temiz ve sağlıklı bir su geliyor” dedi. Mahalle sakinlerinden Mehmet Dalbudak ve Mehmet Yağız da çalışmalardan çok memnun olduklarını Eskiden hatlarında tıkanıklık yaşadıklarını ve sularının küflü aktığını söyleyerek Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve MASKİ’ye teşekkürlerini iletiler.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Alaşehir'e bağlı Yeniköy Mahallesi’nde eski içme suyu hatlarını yeniliyor

MASKİ, 17 ilçede altyapı yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürürken vatandaşlardan olumlu tepkiler alıyor. Bu kapsamda MASKİ’nin çalışma yaptığı ilçelerden biri olan Alaşehir’in Yeniköy Mahallesi’nde vatandaşlara hizmet ediyor. İçme Suları Dairesi Başkan Vekili Hakan Açabay’ın da ziyaret ettiği mahallede vatandaşlar eski altyapılarının değiştirilmesinden dolayı mutlu olduklarını belirtti.

"40 YILLIK HATLAR YENİLENİYOR"

Alaşehir’in Yeniköy Mahallesi’nde ikamet eden İsmet Yağız isimli vatandaş yatırımlardan memnun olduklarını belirterek hem Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e hem de MASKİ’ye teşekkür etti. Yağız, “Bu çalışmaları başlatanlardan Allah razı olsun. Eski hattımız 30-40 senelikti. Sularımız çok kötü akıyordu. Çalışmalar devam ediyor ancak benim bağlantım yapıldı. Musluklarımdan çok temiz ve sağlıklı bir su geliyor” dedi. Mahalle sakinlerinden Mehmet Dalbudak ve Mehmet Yağız da çalışmalardan çok memnun olduklarını Eskiden hatlarında tıkanıklık yaşadıklarını ve sularının küflü aktığını söyleyerek Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve MASKİ’ye teşekkürlerini iletiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.