Yörür, Birbirimizi incitmeyelim

SİYASET 20.03.2017 - 09:22, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Yörür, Birbirimizi incitmeyelim

MHP İlçe Başkanı Halis Yörür, 16 Nisan'da yapılacak halkoylaması öncesinde yapılacak propaganda çalışmalarında uygun üslup kullanılmasını ve saygılı olunmasını çok önemsediklerini söyledi.
16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak anayasa değişikliği halkoylaması öncesinde gazetemize değerlendirmelerde bulunan MHP İlçe Başkanı Halis Yörür, tüm partilerin mensuplarının propaganda çalışmalarında vatandaşlara karşı uygun üslup ve saygılı davranmasının çok önemli olduğunu söyledi. Partililerin her düşünceye karşı saygılı olması gerektiğini ifade eden Yörür, "Halkoylaması öncesi propaganda çalışmalarının kırıp dökmeden, incitmeden, uygun bir üslup ile yapılmasını çok önemsiyoruz. Diğer partililerin de bu hususa özen göstermelerini temenni ederiz. Halkoylamasından sonra yine birlikte yaşamaya devam edeceğiz. Birbirimizi incitmemeye dikkat edelim"  dedi. "ALAŞEHİR'DE SONUÇLARI BİRBİRİNE YAKIN GÖRÜYORUM" MHP İlçe teşkilatı olarak bugüne kadar 16 çevre mahalleyi ziyaret ederek vatandaşlarla bira araya geldiklerini belirten Yörür, bu haftadan itibaren diğer mahalleleri ziyaret etmeye başlayacaklarını söyledi. Teşkilat olarak Genel Merkezin görüşü yönünde çalışmalar yaptıklarını hatırlatan Yörür, referanduma sonuçlarına ilişkin yaptığı tahminde "Alaşehir'de her iki sonucun da birbirine çok yakın olduğunu düşünüyorum" dedi. "HOLLANDA'NIN YAPTIĞI HAÇLI ZİHNİYETİNİN YANSIMASIDIR" Hollanda'nın Türk bakanlara uyguladığı engellere ilişkin, "Bu, Haçlı zihniyetinin bir yansımasıdır" diyen MHP İlçe Başkanı Halis Yörür, "Demokrasi diyerek insanların üzerine, at ve köpeklerle saldırmak demokrasiyle ne derece bağdaşır bunu halkımızın takdirine bırakıyorum. Hollanda'nın yaptığı tipik bir Haçlı zihniyeti ürünüdür. Bu yapılanları kınıyorum" şeklinde konuştu.
MHP İlçe Başkanı Halis Yörür, 16 Nisan'da yapılacak halkoylaması öncesinde yapılacak propaganda çalışmalarında uygun üslup kullanılmasını ve saygılı olunmasını çok önemsediklerini söyledi.

16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak anayasa değişikliği halkoylaması öncesinde gazetemize değerlendirmelerde bulunan MHP İlçe Başkanı Halis Yörür, tüm partilerin mensuplarının propaganda çalışmalarında vatandaşlara karşı uygun üslup ve saygılı davranmasının çok önemli olduğunu söyledi. Partililerin her düşünceye karşı saygılı olması gerektiğini ifade eden Yörür, "Halkoylaması öncesi propaganda çalışmalarının kırıp dökmeden, incitmeden, uygun bir üslup ile yapılmasını çok önemsiyoruz. Diğer partililerin de bu hususa özen göstermelerini temenni ederiz. Halkoylamasından sonra yine birlikte yaşamaya devam edeceğiz. Birbirimizi incitmemeye dikkat edelim"  dedi.

"ALAŞEHİR'DE SONUÇLARI BİRBİRİNE YAKIN GÖRÜYORUM"

MHP İlçe teşkilatı olarak bugüne kadar 16 çevre mahalleyi ziyaret ederek vatandaşlarla bira araya geldiklerini belirten Yörür, bu haftadan itibaren diğer mahalleleri ziyaret etmeye başlayacaklarını söyledi. Teşkilat olarak Genel Merkezin görüşü yönünde çalışmalar yaptıklarını hatırlatan Yörür, referanduma sonuçlarına ilişkin yaptığı tahminde "Alaşehir'de her iki sonucun da birbirine çok yakın olduğunu düşünüyorum" dedi.

"HOLLANDA'NIN YAPTIĞI HAÇLI ZİHNİYETİNİN YANSIMASIDIR"

Hollanda'nın Türk bakanlara uyguladığı engellere ilişkin, "Bu, Haçlı zihniyetinin bir yansımasıdır" diyen MHP İlçe Başkanı Halis Yörür, "Demokrasi diyerek insanların üzerine, at ve köpeklerle saldırmak demokrasiyle ne derece bağdaşır bunu halkımızın takdirine bırakıyorum. Hollanda'nın yaptığı tipik bir Haçlı zihniyeti ürünüdür. Bu yapılanları kınıyorum" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.