Yörür, "Genel Başkanımıza 3 hilali daima dalgalandıracağımızın sözünü verdik"

SİYASET 17.04.2018 - 09:37, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Yörür, "Genel Başkanımıza 3 hilali daima dalgalandıracağımızın sözünü verdik"

Milliyetçi Hareket Partisi Alaşehir İlçe Başkanı Halis Yörür ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret etti. Yörür ziyarette teşkilatın çalışmaları hakkında Bahçeli'ye bilgi verdi.
Milliyetçi Hareket Partisi Alaşehir İlçe Başkanı Halis Yörür ve parti yönetim kurulu üyeleri, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'yi Ankara'da makamında ziyaret etti. Yörür başkanlığındaki MHP İlçe yönetimi, ziyarette Bahçeli'ye, Alaşehir teşkilatının yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verdi. Alaşehir MHP heyeti Bahçeli'nin yanı sıra MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yaçın ve MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman ile de görüştü. "3 HİLALİ DAİMA DALGALANDIRACAĞIZ" MHP Genel Merkezinde Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli'ye yapılan ziyareti değerlendiren MHP İlçe Başkanı Halis Yörür, ziyaretin kendileri için çok faydalı geçtiğini belirtti. Yörür, "Ziyarette Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli'ye ilçe teşkilatımızın yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verdik. Kendilerine hem yerel seçim hem de sonrasında yapılacak genel seçimler ve cumhurbaşkanlığı seçimleri için teşkilat olarak hiç durmaksızın çalıştığımızı ifade ettik. Alaşehir'de 3 hilali daima dalgalandıracağımızın sözünü verdik. Alaşehir'e ve Alaşehirlilere Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli'den selam getirdik" diye konuştu.
Milliyetçi Hareket Partisi Alaşehir İlçe Başkanı Halis Yörür ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret etti. Yörür ziyarette teşkilatın çalışmaları hakkında Bahçeli'ye bilgi verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Alaşehir İlçe Başkanı Halis Yörür ve parti yönetim kurulu üyeleri, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'yi Ankara'da makamında ziyaret etti. Yörür başkanlığındaki MHP İlçe yönetimi, ziyarette Bahçeli'ye, Alaşehir teşkilatının yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verdi. Alaşehir MHP heyeti Bahçeli'nin yanı sıra MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yaçın ve MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman ile de görüştü.

"3 HİLALİ DAİMA DALGALANDIRACAĞIZ"

MHP Genel Merkezinde Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli'ye yapılan ziyareti değerlendiren MHP İlçe Başkanı Halis Yörür, ziyaretin kendileri için çok faydalı geçtiğini belirtti. Yörür, "Ziyarette Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli'ye ilçe teşkilatımızın yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verdik. Kendilerine hem yerel seçim hem de sonrasında yapılacak genel seçimler ve cumhurbaşkanlığı seçimleri için teşkilat olarak hiç durmaksızın çalıştığımızı ifade ettik. Alaşehir'de 3 hilali daima dalgalandıracağımızın sözünü verdik. Alaşehir'e ve Alaşehirlilere Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli'den selam getirdik" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.