Yunus Emre Derneği’nden mantı günü

YAŞAM 23.05.2016 - 10:25, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Yunus Emre Derneği’nden mantı günü

Alaşehir Yunus Emre Kültür ve Yardımlaşma Derneği üyeleri derneği tanıtmak amacıyla “Mantı Günü“ düzenledi.
Başarılı sosyal etkinliklerle dikkat çeken Alaşehir Yunus Emre Kültür ve Dayanışma Derneği, faaliyetlerini anlatmak ve derneği tanıtmak amacıyla 'mantı günü' düzenledi. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Dernek başkanı Ayşe  Köseoğlu, "Yunus Emre  Kültür ve Dayanışma Derneği  ilçemizdeki eğitim, kültür ve sosyal alandaki faaliyetlerine katkı sağlamak amacıyla kurulmuştur. İlçemizi Ulusal ve Uluslar arası platformlarda temsil edebilecek yetenek ve bilgi birikimine sahip olup, ancak maddi yetersizlikleri  nedeniyle eğitimine devam edemeyecek durumdaki gençlerimize bir nebze de olsa derneğimizin misyonunu oluşturmaktadır.1998 yılından bu yana devam eden misyonumuzda 700  Üniversite öğrencimiz eğitimini tamamlamıştır. 2016 yılı içerisinde 140 öğrencimize 200 TL nakti para yardımı yaptık. 38  Gönüllü üye ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gelir kaynağımız  mantı, erişte, saç pidesi, kermes gibi faaliyetler ve bağışlar oluşturuyor. Bu yöndeki çalışmalarımız devam edecektir."dedi.   BİLGİN'DEN DERNEK ÜYELERİNE JEST   Törene katılan ve Dernek üyelerine çalışmalarından dolayı birer taktir  belgesi veren Alaşehir kaymakamı Osman Bilgin de yaptığı konuşmada "Ülkemizin bu tür sosyal ve kültürel kuruluşlara çok ihtiyacı var. Bu tür etkinliklerle  Alaşehir’imizde  kültür mantığı daha da gelişecektir.  Yunus Emre  Kültür ve Dayanışma Derneği üyelerini ve bağışçılarını kutluyorum." dedi. Etkinlikte katılımcılara mantı ikram edildi, Alaşehir’de görev yapan Müzik öğretmenlerinden oluşan koro katılımcılara müzik ziyafeti verdi.
Alaşehir Yunus Emre Kültür ve Yardımlaşma Derneği üyeleri derneği tanıtmak amacıyla “Mantı Günü“ düzenledi.

Başarılı sosyal etkinliklerle dikkat çeken Alaşehir Yunus Emre Kültür ve Dayanışma Derneği, faaliyetlerini anlatmak ve derneği tanıtmak amacıyla 'mantı günü' düzenledi. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Dernek başkanı Ayşe  Köseoğlu, "Yunus Emre  Kültür ve Dayanışma Derneği  ilçemizdeki eğitim, kültür ve sosyal alandaki faaliyetlerine katkı sağlamak amacıyla kurulmuştur. İlçemizi Ulusal ve Uluslar arası platformlarda temsil edebilecek yetenek ve bilgi birikimine sahip olup, ancak maddi yetersizlikleri  nedeniyle eğitimine devam edemeyecek durumdaki gençlerimize bir nebze de olsa derneğimizin misyonunu oluşturmaktadır.1998 yılından bu yana devam eden misyonumuzda 700  Üniversite öğrencimiz eğitimini tamamlamıştır. 2016 yılı içerisinde 140 öğrencimize 200 TL nakti para yardımı yaptık. 38  Gönüllü üye ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gelir kaynağımız  mantı, erişte, saç pidesi, kermes gibi faaliyetler ve bağışlar oluşturuyor. Bu yöndeki çalışmalarımız devam edecektir."dedi.

 

BİLGİN'DEN DERNEK ÜYELERİNE JEST

 

Törene katılan ve Dernek üyelerine çalışmalarından dolayı birer taktir  belgesi veren Alaşehir kaymakamı Osman Bilgin de yaptığı konuşmada "Ülkemizin bu tür sosyal ve kültürel kuruluşlara çok ihtiyacı var. Bu tür etkinliklerle  Alaşehir’imizde  kültür mantığı daha da gelişecektir.  Yunus Emre  Kültür ve Dayanışma Derneği üyelerini ve bağışçılarını kutluyorum." dedi.

Etkinlikte katılımcılara mantı ikram edildi, Alaşehir’de görev yapan Müzik öğretmenlerinden oluşan koro katılımcılara müzik ziyafeti verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.