ZİRAAT ODASI HER DAİM ÜRETİCİNİN YANINDA!

GÜNDEM 08.03.2019 - 10:11, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ZİRAAT ODASI HER DAİM ÜRETİCİNİN YANINDA!

Alaşehir Ziraat Odası Başkanlığı, üreticilerin hak ve hukukunu koruyan yönetim anlayışıyla ve hayata geçirdiği çalışmalarla dikkat çekiyor. Oda Yönetimi, son 3 yılda piyasa koşullarının çok altında üreticiye 130 bin sertifikalı çeşitli meyve ve zeytin temin ederek, dağıtımını yaptı. Kar amacı gütmeyen hizmet projeleri kapsamında; ayrıca çeşitli gübre ve kükürt satışı da yapılıyor.
Alaşehir Ziraat Odası başta trilya zeytini olmak üzere üreticilere 2019 yılında, 22 bin adet  sertifikalı ceviz, kestane, badem ve cennet elması fidanı satışı yaptı. Piyasa koşullarının çok altında satılan sertifikalı fidan sayısı son 3 yılda 130 bine ulaştı. Kar amacı gütmeyen hizmet projeleri kapsamında; ayrıca çeşitli gübre ve kükürt satışı da yapılıyor. TÜRK: 3 YILDA 130 BİN SERTİFİKALI FİDAN SATIŞI YAPILDI Tarımsal üretimde çeşitliliğe önem veren Alaşehir Ziraat Odası son 3 yılda 130 bin adet sertifikalı fidan satısı gerçekleştirdi. Trilya zeytini, ceviz, kestane, badem ve cennet elması fidanları, piyasa fiyatlarından daha uyguna üreticilere satıldı. Bu yıl satılan sertifikalı fidan sayısı 22 bine ulaşırken, son 3 yılda satılan toplam fidan sayısı ise 130 bine ulaştı. "GİRDİ MALİYETLERİNİ DÜŞÜRMEYİ AMAÇLIYORUZ" Üreticilere uygun fiyata sertifikalı fidan satan Alaşehir Ziraat Odası, bir yandan da uygun fiyata gübre ve toz kükürt satışı yapıyor. Alaşehir bölgesindeki topraklarda organik maddenin yetersiz olduğuna dikkat çeken Alaşehir Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk, oda olarak uygun fiyatlara Alaşehirli üreticilerin gübre ve kükürt ihtiyaçlarını karşıladıklarını söyledi. Günde 20 ton toz kükürt sattıklarını ifade eden Türk, "Meyve, bağ ve zeytinde kullanılan damlama gübreleri ve doğrudan uygulanan gübreleri odamız tarafından üreticilerimize uygun fiyata temin ediyoruz. Amacımız üreticilerimizin girdi maliyetlerini düşürmektir. Satışlarda kesinlikle kar amacımız yoktur."dedi.      
Alaşehir Ziraat Odası Başkanlığı, üreticilerin hak ve hukukunu koruyan yönetim anlayışıyla ve hayata geçirdiği çalışmalarla dikkat çekiyor. Oda Yönetimi, son 3 yılda piyasa koşullarının çok altında üreticiye 130 bin sertifikalı çeşitli meyve ve zeytin temin ederek, dağıtımını yaptı. Kar amacı gütmeyen hizmet projeleri kapsamında; ayrıca çeşitli gübre ve kükürt satışı da yapılıyor.

Alaşehir Ziraat Odası başta trilya zeytini olmak üzere üreticilere 2019 yılında, 22 bin adet  sertifikalı ceviz, kestane, badem ve cennet elması fidanı satışı yaptı. Piyasa koşullarının çok altında satılan sertifikalı fidan sayısı son 3 yılda 130 bine ulaştı. Kar amacı gütmeyen hizmet projeleri kapsamında; ayrıca çeşitli gübre ve kükürt satışı da yapılıyor.

TÜRK: 3 YILDA 130 BİN SERTİFİKALI FİDAN SATIŞI YAPILDI

Tarımsal üretimde çeşitliliğe önem veren Alaşehir Ziraat Odası son 3 yılda 130 bin adet sertifikalı fidan satısı gerçekleştirdi. Trilya zeytini, ceviz, kestane, badem ve cennet elması fidanları, piyasa fiyatlarından daha uyguna üreticilere satıldı. Bu yıl satılan sertifikalı fidan sayısı 22 bine ulaşırken, son 3 yılda satılan toplam fidan sayısı ise 130 bine ulaştı.

"GİRDİ MALİYETLERİNİ DÜŞÜRMEYİ AMAÇLIYORUZ"

Üreticilere uygun fiyata sertifikalı fidan satan Alaşehir Ziraat Odası, bir yandan da uygun fiyata gübre ve toz kükürt satışı yapıyor. Alaşehir bölgesindeki topraklarda organik maddenin yetersiz olduğuna dikkat çeken Alaşehir Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk, oda olarak uygun fiyatlara Alaşehirli üreticilerin gübre ve kükürt ihtiyaçlarını karşıladıklarını söyledi. Günde 20 ton toz kükürt sattıklarını ifade eden Türk, "Meyve, bağ ve zeytinde kullanılan damlama gübreleri ve doğrudan uygulanan gübreleri odamız tarafından üreticilerimize uygun fiyata temin ediyoruz. Amacımız üreticilerimizin girdi maliyetlerini düşürmektir. Satışlarda kesinlikle kar amacımız yoktur."dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.