Ziraat Odası bin 100 çiftçiyi Tarım Fuarına götürecek

GÜNDEM 16.01.2017 - 09:02, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Ziraat Odası bin 100 çiftçiyi Tarım Fuarına götürecek

19 - 22 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek İzmir Tarım Fuarı'na, Alaşehir'den katılım büyük olacak. Alaşehir Ziraat Odası, bin 100 çiftçiyi fuar götürme kararı aldı.
Alaşehir Ziraat Odası, bin 100 çiftçiyi 19 - 22 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek olan İzmir Tarım Fuarına götürecek. Odadan yapılan açıklamada İzmir Tarım Fuarına toplu katılım yapılacak bölgelere otobüsler gönderileceği belirtilerek, mahalle muhtarlarının oda yönetimiyle temasa geçmeleri istendi. İzmir Tarım Fuarına çiftçilerin isterlerse eşlerini de götürebileceği belirtilen açıklamada, toplu katılım yapılacak bölgelerde mahalle muhtarlarının araç sevkiyatı için 0 532 520 35 31 numaralı telefon hattı vasıtasıyla temas kurabilecekleri belirtildi.   TÜRK; FUARLARA KATILIMI ÖNEMSİYORUZ   Fuar organizasyonu hakkında bilgi veren Alaşehir Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk, tarım fuarlarının çiftçilerin bilgi ve kültürlerini geliştirip ufuklarını açtığına inandıklarını ve bu yüzden Alaşehir Ziraat Odası olarak tarım fuarlarına katılımı önemsediklerini söyledi. Bu düşünceden hareketle 22 Ocak 2017 Pazar günü İzmir Tarım Fuarı için bir organizasyon düzenlediklerini ifade eden Türk, "Bu yıl İzmir Tarım Fuarına bin 100 çiftçimizi götürme kararı aldık. Çiftçilerimiz isterlerse bu fuara eşleriyle katılabilecekler. Toplu ve bölgesel katılım için muhtarlarımız 0 532 520 35 31 numaralı telefon hattı vasıtasıyla temas kurarak araç tahsisi yaptırabilecekler" dedi. 
19 - 22 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek İzmir Tarım Fuarı'na, Alaşehir'den katılım büyük olacak. Alaşehir Ziraat Odası, bin 100 çiftçiyi fuar götürme kararı aldı.

Alaşehir Ziraat Odası, bin 100 çiftçiyi 19 - 22 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek olan İzmir Tarım Fuarına götürecek. Odadan yapılan açıklamada İzmir Tarım Fuarına toplu katılım yapılacak bölgelere otobüsler gönderileceği belirtilerek, mahalle muhtarlarının oda yönetimiyle temasa geçmeleri istendi.

İzmir Tarım Fuarına çiftçilerin isterlerse eşlerini de götürebileceği belirtilen açıklamada, toplu katılım yapılacak bölgelerde mahalle muhtarlarının araç sevkiyatı için 0 532 520 35 31 numaralı telefon hattı vasıtasıyla temas kurabilecekleri belirtildi.

 

TÜRK; FUARLARA KATILIMI ÖNEMSİYORUZ

 

Fuar organizasyonu hakkında bilgi veren Alaşehir Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk, tarım fuarlarının çiftçilerin bilgi ve kültürlerini geliştirip ufuklarını açtığına inandıklarını ve bu yüzden Alaşehir Ziraat Odası olarak tarım fuarlarına katılımı önemsediklerini söyledi. Bu düşünceden hareketle 22 Ocak 2017 Pazar günü İzmir Tarım Fuarı için bir organizasyon düzenlediklerini ifade eden Türk, "Bu yıl İzmir Tarım Fuarına bin 100 çiftçimizi götürme kararı aldık. Çiftçilerimiz isterlerse bu fuara eşleriyle katılabilecekler. Toplu ve bölgesel katılım için muhtarlarımız 0 532 520 35 31 numaralı telefon hattı vasıtasıyla temas kurarak araç tahsisi yaptırabilecekler" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.