Ziraat Odası ceviz fidanı satışlarına başladı

GÜNDEM 14.02.2017 - 08:51, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Ziraat Odası ceviz fidanı satışlarına başladı

Alaşehir Ziraat Odasının Chandler ve Fernor türü ceviz fidanı, toz Kükürt, Leonardid gübre, bakırlı ürünler ve zeytin fidanı satışları devam ediyor.
Alaşehir Ziraat Odası Başkanlığı üreticilerin fidan, ilaç ve kükürt gibi ihtiyaçlarını karşılamayı sürdürüyor. Odadan yapılan açıklamada Chandler  ve Fernor türü ceviz fidanı satışları başladığı, bunun yanında toz Kükürt,  Leonardid gübre, bakırlı ürünler ve zeytin fidanı satışlarının devam ettiği bildirildi.   TÜRK; "CEVİZ FİDANLARIMIZ 2 YAŞINDA VE 1.5 METRE BOYUNDA"   Oda üyesi çiftçilerin tarımsal ihtiyaçlarını karşılamayı sürdürdüklerini belirten Alaşehir Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk, özellikle dağlık bölgelerdeki üreticilere yönelik olarak ceviz fidanı satışına başladıklarını söyledi. Türk, " Chandler  ve Fernor türü ceviz fidanı satışlarımızı başlattık. Fidanlarımız 2 yaşında ve 1.5 metre boyunda. Bu iki fidanımızdan 2'şer bin adet temin ettik. Chandler türü fidanları 16.5 liradan Fernor türü fidanları ise 19 liradan çiftçilerimize satışa sunduk. Bunların yanında toz kükürt ve Leonardid gübre, bakırlı ürünler ve zeytin fidanı (trilye) satışlarımız da devam ediyor. Zeytin fidanında 46 bin adet rakamına ulaştık. 50 bin hedefimize çok yaklaştık" dedi. Türk, Chandler  ve Fernor türü ceviz fidanı, toz Kükürt,  Leonardid gübre ve bakırlı ürünlerin tükenmesi durumunda üreticilerin taleplerine göre yeniden tedarik edeceklerini belirterek, ihtiyacı olan çiftçilerin Alaşehir Ziraat Odasına uğramalarını tavsiye etti.
Alaşehir Ziraat Odasının Chandler ve Fernor türü ceviz fidanı, toz Kükürt, Leonardid gübre, bakırlı ürünler ve zeytin fidanı satışları devam ediyor.

Alaşehir Ziraat Odası Başkanlığı üreticilerin fidan, ilaç ve kükürt gibi ihtiyaçlarını karşılamayı sürdürüyor. Odadan yapılan açıklamada Chandler  ve Fernor türü ceviz fidanı satışları başladığı, bunun yanında toz Kükürt,  Leonardid gübre, bakırlı ürünler ve zeytin fidanı satışlarının devam ettiği bildirildi.

 

TÜRK; "CEVİZ FİDANLARIMIZ 2 YAŞINDA VE 1.5 METRE BOYUNDA"

 

Oda üyesi çiftçilerin tarımsal ihtiyaçlarını karşılamayı sürdürdüklerini belirten Alaşehir Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk, özellikle dağlık bölgelerdeki üreticilere yönelik olarak ceviz fidanı satışına başladıklarını söyledi. Türk, " Chandler  ve Fernor türü ceviz fidanı satışlarımızı başlattık. Fidanlarımız 2 yaşında ve 1.5 metre boyunda. Bu iki fidanımızdan 2'şer bin adet temin ettik. Chandler türü fidanları 16.5 liradan Fernor türü fidanları ise 19 liradan çiftçilerimize satışa sunduk. Bunların yanında toz kükürt ve Leonardid gübre, bakırlı ürünler ve zeytin fidanı (trilye) satışlarımız da devam ediyor. Zeytin fidanında 46 bin adet rakamına ulaştık. 50 bin hedefimize çok yaklaştık" dedi.

Türk, Chandler  ve Fernor türü ceviz fidanı, toz Kükürt,  Leonardid gübre ve bakırlı ürünlerin tükenmesi durumunda üreticilerin taleplerine göre yeniden tedarik edeceklerini belirterek, ihtiyacı olan çiftçilerin Alaşehir Ziraat Odasına uğramalarını tavsiye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.