Ziraat Odası'ndan delege meclis üyesi ve muhtarlara iftar

GÜNDEM 23.06.2017 - 17:16, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Ziraat Odası'ndan delege meclis üyesi ve muhtarlara iftar

Alaşehir Ziraat Odası ve Üzüm Sulama Birliği tarafından Ziraat Odası delegeleri, Üzüm Sulama Birliği meclis üyeleri ve mahalle muhtarlarına iftar yemeği verildi.
Alaşehir Ziraat Odası ve Üzüm Sulama Birliği tarafından delege, meclis üyeleri ve mahalle muhtarlarına  iftar yemeği verildi. Ziraat Odası hizmet binası yanındaki odaya ait bahçede düzenlenen iftar yemeğine Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Suat Akdut, Alaşehir Belediyesi Meclis Üyeleri,  Çiftçi Mallarını Koruma Başkanı Ali Karapaça, Ziraat Odası delegeleri,Sarıgöl ve Alaşehir  Üzüm Sulama Birliği meclis üyeleri ve mahalle muhtarları katıldı. Ziraat Odası ve Üzüm Sulama Birliği Başkanı Necdet Türk, iftar öncesi tüm davetlileri kapıda karşıladı. İftarın açılmasıyla hep birlikte iftar yapıldı. Yemek sonrası davetliler birbirleriyle sohbet etme imkanı buldu.   TÜRK; AYNI SOFRADA İFTAR ETME MUTLULUĞU YAŞADIK   İftar daveti hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan Alaşehir Ziraat Odası ve Üzüm Sulama Birliği Başkanı Necdet Türk, düzenledikleri iftar sofrasının amacına ulaştığını, davetlilerle birlikte iftar yapmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Bu tür etkinliklerin bir araya gelmek ve kaynaşmak adına çok önemli olduğuna vurgu yapan Türk, "Birlik, beraberliğin, dayanışmanın en temiz ve en yoğun yaşandığı mübarek Ramazan ayında , Ziraat Odamızın delegeleri, Üzüm Sulama Birliğimizin meclis üyeleri ve muhtarlarımızla birlikte hep beraber, aynı sofrada iftar etmenin sevincini yaşadık. Tüm misafirlerimize katılımları dolayısıyla teşekkür ediyor, Ramazan ayının ve ardından gelecek bayramın milletimize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum" dedi.
Alaşehir Ziraat Odası ve Üzüm Sulama Birliği tarafından Ziraat Odası delegeleri, Üzüm Sulama Birliği meclis üyeleri ve mahalle muhtarlarına iftar yemeği verildi.

Alaşehir Ziraat Odası ve Üzüm Sulama Birliği tarafından delege, meclis üyeleri ve mahalle muhtarlarına  iftar yemeği verildi. Ziraat Odası hizmet binası yanındaki odaya ait bahçede düzenlenen iftar yemeğine Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Suat Akdut, Alaşehir Belediyesi Meclis Üyeleri,  Çiftçi Mallarını Koruma Başkanı Ali Karapaça, Ziraat Odası delegeleri,Sarıgöl ve Alaşehir  Üzüm Sulama Birliği meclis üyeleri ve mahalle muhtarları katıldı.

Ziraat Odası ve Üzüm Sulama Birliği Başkanı Necdet Türk, iftar öncesi tüm davetlileri kapıda karşıladı. İftarın açılmasıyla hep birlikte iftar yapıldı. Yemek sonrası davetliler birbirleriyle sohbet etme imkanı buldu.

 

TÜRK; AYNI SOFRADA İFTAR ETME MUTLULUĞU YAŞADIK

 

İftar daveti hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan Alaşehir Ziraat Odası ve Üzüm Sulama Birliği Başkanı Necdet Türk, düzenledikleri iftar sofrasının amacına ulaştığını, davetlilerle birlikte iftar yapmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Bu tür etkinliklerin bir araya gelmek ve kaynaşmak adına çok önemli olduğuna vurgu yapan Türk, "Birlik, beraberliğin, dayanışmanın en temiz ve en yoğun yaşandığı mübarek Ramazan ayında , Ziraat Odamızın delegeleri, Üzüm Sulama Birliğimizin meclis üyeleri ve muhtarlarımızla birlikte hep beraber, aynı sofrada iftar etmenin sevincini yaşadık. Tüm misafirlerimize katılımları dolayısıyla teşekkür ediyor, Ramazan ayının ve ardından gelecek bayramın milletimize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.