Alaşehir'de Çocuğa İstismar Suçlusuna 20 Yıl Hapis

ASAYİŞ 10.02.2025 - 21:25, Güncelleme: 10.02.2025 - 21:25
 

Alaşehir'de Çocuğa İstismar Suçlusuna 20 Yıl Hapis

Alaşehir’de çocuğa cinsel istismar suçundan 20 yıl hapis cezası olan A.S. yakalandı.
Alaşehir’de çocuğa cinsel istismar suçundan 20 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan şahıs jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Manisa İl Jandarma Komutanlığı, Alaşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalar sonucunda "Çocuğun cinsel İstismarı" suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 20 yıl hapis cezası olan A.S. (38) adlı şahıs yakalandı.  Mahkemeye sevk edilen A.S. ve tutuklanarak Salihli Cezaevine gönderildi.
Alaşehir’de çocuğa cinsel istismar suçundan 20 yıl hapis cezası olan A.S. yakalandı.

Alaşehir’de çocuğa cinsel istismar suçundan 20 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan şahıs jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Manisa İl Jandarma Komutanlığı, Alaşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalar sonucunda "Çocuğun cinsel İstismarı" suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 20 yıl hapis cezası olan A.S. (38) adlı şahıs yakalandı. 

Mahkemeye sevk edilen A.S. ve tutuklanarak Salihli Cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.