Alaşehir TSO,İş-Kur hizmetlerine devam ediyor

Hizmet Birimi Protokol Sözleşmesi imza töreninde konuşan İş -Kur Müdürü Sinan Aktaş, Alaşehir'de Hizmet Birimi olarak 2015 yılı Nisan ayından bu yana faaliyet gösteren Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası'nın, vatandaşların Salihli İş Kur birimine kadar gelmeden birçok işini  gerçekleştirdiğini belirterek Odanın yaptığı bu önemli hizmetten dolayı Seyhan'a teşekkür etti.

 

SEYHAN; "ZAMAN VE MADDİ KAYIBA SON VERDİK"

 

Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanız Mustafa Seyhan ise yaptığı değerlendirmede, "İlçemizdeki İş-Kur ile ilgili işlem yaptıracak olan vatandaşlarımız Salihli yada Manisa'ya gidip gelmek zorunda kalıyordu. Bu vatandaşlarımız açısından hem zaman kaybı hem maddi kayıptı. Biz Oda olarak bu görevi üzerimize aldık ve onların işlemlerini Odamız hizmet binasında gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Vatandaşlarımızdan olumlu dönüşleri aldıkça yaptığımız hizmetin ne kadar doğru olduğunu bir kez daha anladık" dedi.  

Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası  İş kur Hizmet Birimi'nde İş-Kur kaydı, kayıt güncellemesi, işsizlik maaşı başvurusu, Toplum Yararına Programların başvurusu gibi işlemler yapılıyor.