KARANTİNA ALTINDA BULUNAN CABER FAKILI MAHALLESİNDEN 7 HASTA TABURCU EDİLDİ

15 Nisan günü Caber Fakılı Mahallesi’nde Korona virüs testi pozitif çıkan bir kişinin çevresinde bir çok kişiyle temasta bulunduğu gerekçesiyle, mahalle karantinaya alınmış, yapılan testler sonucu 7 kişide sonuç pozitif çıkmıştı. Alaşehir Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan 7 kişi tedavileri tamamlandıktan sonra taburcu edildiler.

İKİ HASTA DİĞER MAHALLELERDEN

Alaşehir Devlet Hastanesinde Covid-19 tanısı (pozitif) ile yatmakta olan 9 kişi tedavilerinin tamamlanması ile taburcu edilerek evlerine gönderildi. Taburcu edilen vatandaşlardan 7 kişi karantina altında bulunan Caber Fakılı Mahallesinde ikamet ediyor.

 KAYMAKAM UÇGUN, SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun,  "Dünya genelinde salgın olan Korona virüs nedeniyle Alaşehir Devlet Hastanesi’nde 9 hastamız tedavileri tamamlandıktan sonra taburcu edildiler.  Taburcu olan 7 vatandaşımız ilçemiz Caber Fakılı Mahallesi'nden. Mahallede 15 Nisan itibari ile karantina tedbirleri aldık. Aynı mahalleden 7 hastamız Alaşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştı, tedavileri tamamlanan 7 hastamız, bugün taburcu edildi. Taburcu olan diğer 2  vatandaşımız da başka mahallelerde ikamet ediyorlar. Devlet hastanesi personeli başta olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.  Uçgun, "Mecbur kalmadıkça evlerimizden dışarı çıkmayalım. Birlikte Kazanacağız “Evde Kal AlaŞehir “ diyerek vatandaşları da uyardı.