KEMALİYE'DE BAŞKAN UÇAK İZDİHAMI

Kemaliye Yörük Türkmen Efeler Derneği’nin gösterimi, fener alayı ve havai fişekler ile karşılandığı programda mahalle sakinlerinin istek ve önerilerini dinleyen Başkan Ali Uçak, coşkulu karşılama için mahalle sakinlerine teşekkür etti.

“İKİ LİDERİMİZİN SÖYLEDİKLERİNİN SONUNA KADAR ARKASINDAYIZ”

Mahalle buluşmasında yaptığı konuşmada merkez ve kırsal mahallelerdeki sorunların teker teker çözüldüğünü ifade eden Başkan Uçak, “Merkez ve kırsal mahallelerimizin tümüne adil hizmet sağlıyoruz. Ve yaptığımız hizmetlerde siyasi bir beklenti içerisine girmiyoruz. Alaşehir Sevdamız ile şehrimizi Cumhur İttifakımızın da desteğiyle daha da iyi günlere taşımak için canla başla savaşacağıma sizlerin önünde söz veriyorum. Ülkem, milletim, vatanım ve ülkemin bekası diyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin tüm söylediklerinin sonuna kadar arkasındayız. Bizleri samimi bir şekilde karşılayan başta hanımefendi kardeşlerim olmak üzere tüm Kemaliyeli hemşerilerime teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

Başkan Uçak konuşmalarının ardından sevgi seliyle karşılandığı mahalle sakinleri ile hatıra fotoğrafı çekilerek, alkışlarla uğurlandı.