KİLLİK’TE BÜYÜK ACI, 2,5 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞU KAZADA ÖLDÜ

Saat 20.00 sularında, üzüm bağından zirai ilaç atıp dönen Mehmet Kara, traktörüne takılı olan taral ilaç makinesinin çıkarılması için komşusu Hüseyin Toprak’tan yardım istedi. Komşusu Hüseyin Toprak traktörden taral zirai ilaç makinesinin çıkarılmasına yardım, etti. Taral makinesi çıkarılan Mehmet Kara traktörle hareket etti. Bu sırada traktörün yanına gelip, büyük tekerin önüne gelen Alime Naz Toprak'ı havanın kararması nedeniyle, traktör sürücüsü Mehmet Kara ve Hüseyin Toprak çocuğu görmediler.

KARANLIKTA KÜÇÜK ÇOCUĞU FARK EDEMEDİLER

Traktörün hareket etmesiyle birlikte, çocuk, büyük tekerin altında kaldı. 2,5 yaşındaki çocuğun tekerin altında kaldığını gören baba ve traktör sürücüsü, çocuğu kendi imkanlarıyla özel bir otomobille Alaşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırırlarken, yolda 112 Acil Servis müdahale etti. Ancak tüm uğraşlara rağmen çocuk kurtarılamadı. Jandarma olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Alaşehir Belediyesi personeli olan baba Hüseyin Toprak’ın 3 çocuğundan en küçüğü olan Alime Naz Toprak, henüz 2,5 yaşındaydı.