ÖĞRENCİLER YAZ KURSLARINI ÇOK SEVDİ

Alaşehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce İlçe genelinde 7-14 yaş arası öğrencilere yönelik yaz kursları düzenlendi. İlçe merkezi ve mahallelerde öğrencilere yönelik 34 kurs merkezinde 8 farklı branşta yaz kursları açıldı.

KURSLARA 1660 ÖĞRENCİ KATILIYOR

Kurslarla ilgili bilgiler veren Alaşehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Süleyman Ölmez, Yaz kurslarının 25 Haziran 17 Ağustos Tarihleri arasında ilçe genelinde başladığını, 34 kurs merkezinde 8 farklı türde 60 sınıfta 1660 öğrencinin katılımıyla yaz kurslarının devam ettiğini söyledi. Ölmez, Kurslara ilkokul ortaokul öğrencilerinin ilgisinin çok büyük olduğunu, öğrencilerin eğlenerek öğrendiğini de belirtti..

ÖLMEZ, "HER YAŞTA VE HERKES İÇİN EĞİTİM”

Halk eğitimde; 'Her yaşta ve herkes için eğitim' olduğunun altını çizen Ölmez, "Yaz Kurslarının İlkokul ortaokul öğrencilerine yönelik Etkinliklerle Kuran Öğretimi, Jimnastik, Gitar, Sportif Etkinlikler (voleybol, futbol), Satranç, İngilizce, Resim/Boyama, Ahşap Boyama kursları olduğu ve kurslara katılımın yoğun olduğunu dile getirdi. Yaz kurslarında farklı türlerdeki taleplerin de değerlendirildiğini Alaşehir Halk Eğitim Müdürlüğü olarak Beşikten mezara kadar öğrenen bir Türkiye için çalışmaların sürdüğünü dile getirdi. 

Ayrıca; Halk Eğitimi Merkezi Olarak ilçemiz merkezimizde Bayanlara yönelik ücretsiz Spor ve dans kurslarımızın da kayıtları devam etti de duyuruldu.