Şampiyon öğrenciler Vali Deniz’in huzurunda!

Planlı çalışma ve okumanın başarıya katkısına değinerek öğrencileri tebrik eden Vali Ahmet Deniz “Size bakınca planlı ve programlı çalışıp, kitap okuyunca başarılamayacak bir şey olmadığını görüyoruz. Kendinize hedef koyup bu hedefe ulaşmak için planlı bir çalışma yaptığınızda başarı kendiliğinden geliyor. Sizlerle gurur duyuyoruz, sizler Ülkemizin geleceğisiniz. Bizler bayrağı size teslim edeceğiz ve biliyoruz ki siz gençler Ülkemizi bizden çok daha ileri noktalara taşıyacaksınız” dedi.

AMACIMIZ EĞİTİMDE BAŞARIYI ARTTIRMAK

Manisa’da ki genel başarının daha yukarılara taşınması için hep birlikte çalışılması gerektiğini ifade eden Vali Deniz “ Manisa’dan dereceye giren öğrencilerin sayısının artmasını temenni ediyorum. Amacımız ilimizdeki genel eğitim başarısının daha yukarılara taşınması. Bunu sağlayabilmek için de öğrenciler, veliler, öğretmen ve idarecilerimizin topyekûn bir çalışma gerçekleştirmesi gerekiyor. İlimizde o sinerjiyi yakalayabilirsek daha güzel yerlere geliriz. Hem İlimiz hem de Ülkemiz açısından daha iyi yerlere de gelmeliyiz.”dedi.

Başarılı öğrencilerin yorucu geçen sınav dönemi sonrası dinlenmelerini isteyen Vali Deniz, aynı zamanda öğrencilerinmotivasyonlarını daha iyi sağlamak amacıylaakademik başarı yanında mutlaka bir spor veya sanat dalı ile uğraşmalarını tavsiye etti.

LGS sınavında 500 tam puan alan öğrencilere çeşitli hediyeler veren Vali Ahmet Deniz, öğretmen ve idarecilere de kitap hediye etti.