HASAR TESPİT ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR

Depremin vurduğu Diyarbakır’da arama-kurtarma çalışmaları tamamlandı. Hasar tespit çalışmalarının başlayacağı bölgeye Alaşehir Belediyesi’nden görevlendirilen İnşaat Teknikeri Tufan Döner, İnşaat Mühendisi Fatih Nakışçı ve İnşaat Mühendisi Ayhan İğdeli belediyeye ait 45 ZP 900 Plakalı araçla hasar tespit çalışmalarına katılmak için yola çıktı. OHAL kapsamında, Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanlığı  tarafından hasar tespit çalışmaları için görevlendirilen Alaşehir Belediyesi teknik personeli, hasar tespit çalışmalarında bulunacak.

ALLAH YARDIMCILARI OLSUN”

Belediye’nin teknik personelinin Diyarbakır’a görevlendirildiğini sosyal medyadan Paylaşan Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu  şu ifadeleri kullandı: “OHAL kapsamında, Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanlığı  tarafından hasar tespit çalışmaları için görevlendirilen teknik ekibimiz, deprem bölgesine doğru  yola çıktı. Allah yardımcıları olsun”

Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanlığı  da görevlendirilen personele mesaj gönderdi. Gönderilen mesajda şu ifadelere yer verildi: “OHAL ilan edilen Diyarbakır ilinde hasar tespit çalışmaları için görevlendirilmiş bulunmaktasınız. Diyarbakır İline İzmir havalimanından intikal edilecektir. hareket saati ile ilgili bilgi verilecektir. İntikale hazır bulunulması gerekmektedir. Not: İlgili belediyelerden katılacak personeller kurum aracı ile intikal edecekse araç plaka bilgilerinin huseyin.tarakli@csb.gov.tr mail adresine14:30 kadar bilgi verilmesine. Bilgi İçin Tel: 0506 755 5865”