Alaşehir’de Motosiklet Kazası: Yaralı Sürücü Olay Yerinden Kaçtı, Polis Peşinde!

ASAYİŞ 17.01.2026 - 19:13, Güncelleme: 17.01.2026 - 19:22
 

Alaşehir’de Motosiklet Kazası: Yaralı Sürücü Olay Yerinden Kaçtı, Polis Peşinde!

Alaşehir’de iki motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı. Yaralılardan biri olay yerinden kaçarken, diğer yaralı sürücü hastaneye kaldırıldı.
Kaza, Beş Eylül Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Caddesi’nde seyir halinde olan 45 TA 1850 plakalı motosiklet ile Kuyucak Caddesi istikametinden gelen plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir motosiklet çarpıştı. Kazaya karışan sürücü olay yerinden hızla uzaklaştı!  Çarpışmanın şiddetiyle her iki sürücü de yola savruldu. Plakası tespit edilemeyen motosikletin sürücüsü, yaralı olmasına rağmen olay yerinden hızla uzaklaşarak kaçtı. Diğer sürücü de, motosikleti ile birlikte savrularak park halindeki bir aracın tamponuna çarptı.  Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye ulaşan sağlık ekipleri, yaralı sürücüye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Alaşehir Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırdı. Polis ekipleri, kazayla ilgili detaylı soruşturma başlattı. Kaçan sürücünün yakalanması için çalışmalar sürüyor.
Alaşehir’de iki motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı. Yaralılardan biri olay yerinden kaçarken, diğer yaralı sürücü hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Beş Eylül Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Caddesi’nde seyir halinde olan 45 TA 1850 plakalı motosiklet ile Kuyucak Caddesi istikametinden gelen plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir motosiklet çarpıştı.

Alaşehir

Kazaya karışan sürücü olay yerinden hızla uzaklaştı! 

Çarpışmanın şiddetiyle her iki sürücü de yola savruldu. Plakası tespit edilemeyen motosikletin sürücüsü, yaralı olmasına rağmen olay yerinden hızla uzaklaşarak kaçtı. Diğer sürücü de, motosikleti ile birlikte savrularak park halindeki bir aracın tamponuna çarptı. 

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye ulaşan sağlık ekipleri, yaralı sürücüye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Alaşehir Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırdı.

Polis ekipleri, kazayla ilgili detaylı soruşturma başlattı. Kaçan sürücünün yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.