Alaşehir’li talihsiz kadın gözyaşları içinde toprağa verildi

ASAYİŞ 23.04.2025 - 17:35, Güncelleme: 23.04.2025 - 17:35
 

Alaşehir’li talihsiz kadın gözyaşları içinde toprağa verildi

8 aylık hamile olan 24 yaşındaki Elif Civil, gelin olarak gittiği Kastamonu’da yaşadığı evde ölü olarak bulunmuştu. Genç kadının cenazesi, Alaşehir’e getirilerek, doğmamış bebeğiyle birlikte gözyaşları içinde Osmaniye Mahalle mezarlığında toprağa verildi. ELİF’İN ÜNİVERSİTE HAYALİ KASTAMONU’DA SON BULDU Alaşehir’den Kastamonu’ya üniversite eğitimi için giden Elif Civil’in, burada tanıştığı B.C. ile evlenerek yeni bir hayat kurduğu öğrenildi. Ancak hayallerle başlayan bu yolculuk, ne yazık ki trajik bir sona dönüştü. KOCASI TUTUKLANDI Olayla ilgili gözaltına alınan eşi B.C., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Mahkeme tarafından tutuklanan B.C. hakkında başlatılan cinayet soruşturması ise titizlikle sürdürülüyor. Soruşturma kapsamında olayın tüm yönleriyle aydınlatılması bekleniyor. 1,5 YAŞINDAKİ ÇOCUK DEVLET KORUMASINA ALINDI Elif Civil’in henüz 1,5 yaşında olan çocuğu ise sosyal hizmetler tarafından koruma altına alındı.

8 aylık hamile olan 24 yaşındaki Elif Civil, gelin olarak gittiği Kastamonu’da yaşadığı evde ölü olarak bulunmuştu. Genç kadının cenazesi, Alaşehir’e getirilerek, doğmamış bebeğiyle birlikte gözyaşları içinde Osmaniye Mahalle mezarlığında toprağa verildi.

ELİF’İN ÜNİVERSİTE HAYALİ KASTAMONU’DA SON BULDU

Alaşehir’den Kastamonu’ya üniversite eğitimi için giden Elif Civil’in, burada tanıştığı B.C. ile evlenerek yeni bir hayat kurduğu öğrenildi. Ancak hayallerle başlayan bu yolculuk, ne yazık ki trajik bir sona dönüştü.

KOCASI TUTUKLANDI

Olayla ilgili gözaltına alınan eşi B.C., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Mahkeme tarafından tutuklanan B.C. hakkında başlatılan cinayet soruşturması ise titizlikle sürdürülüyor. Soruşturma kapsamında olayın tüm yönleriyle aydınlatılması bekleniyor.

1,5 YAŞINDAKİ ÇOCUK DEVLET KORUMASINA ALINDI

Elif Civil’in henüz 1,5 yaşında olan çocuğu ise sosyal hizmetler tarafından koruma altına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.