Çiftçilerin Korkulu Rüyasını Jandarma ekipleri Sonlandırdı

ASAYİŞ 11.12.2025 - 16:57, Güncelleme: 11.12.2025 - 17:05
 

Çiftçilerin Korkulu Rüyasını Jandarma ekipleri Sonlandırdı

Alaşehir’de çiftçilerin korkulu rüyası gaspçı, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekiplerinin sıkı takibi sonucu yakalandı.
Tepeköy, Caberfkılı, Belenyaka, Üzümlü, Killik, Sobran ve Sarıgöl’e bağlı Ahmetağa Mahallesi bölgelerinden gelen şikayetleri değerlendiren Alaşehir Jandarma ekipleri, çiftçilere rahat bir nefes aldırdı.  GASP ZANLISI, JASAT EKİPLERİNDEN KAÇAMADI  Alaşehir’de gasptan 26,5 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan ve son günlerde Alaşehir ve Sarıgöl ‘de çiftçilerin korkulu rüyası haline gelen gasp zanlısı M.Y.D (35) JASAT ekiplerinin yaklaşık 120 değişik kamerayı 12 saat boyunca izlemesi  sonucu Çakırcaali Mahallesi mevkiinde bir bağ evinde saklanırken yakalandı.   KAR MASKESİ TAKARAK GASP YAPIYORDU  Gasp zanlısı M.Y.D kar maskesi takarak, yaklaşık 5 gündür üzüm bağlarında çalışan yalnız durumdaki kişilere arkadan yaklaşarak, boğazına sarılıp, üzerindeki paraları gasp ettiği, şikayetlerini değerlendiren Alaşehir Jandarma ekipleri uzun takipler sonrası dün, saklandığı bağ evinde saklanırken, kıskıvrak yakalandı.  Zanlı, jandarmadaki sorgusundan sonra çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
Alaşehir’de çiftçilerin korkulu rüyası gaspçı, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekiplerinin sıkı takibi sonucu yakalandı.

Tepeköy, Caberfkılı, Belenyaka, Üzümlü, Killik, Sobran ve Sarıgöl’e bağlı Ahmetağa Mahallesi bölgelerinden gelen şikayetleri değerlendiren Alaşehir Jandarma ekipleri, çiftçilere rahat bir nefes aldırdı. 

GASP ZANLISI, JASAT EKİPLERİNDEN KAÇAMADI 

Alaşehir’de gasptan 26,5 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan ve son günlerde Alaşehir ve Sarıgöl ‘de çiftçilerin korkulu rüyası haline gelen gasp zanlısı M.Y.D (35) JASAT ekiplerinin yaklaşık 120 değişik kamerayı 12 saat boyunca izlemesi  sonucu Çakırcaali Mahallesi mevkiinde bir bağ evinde saklanırken yakalandı. 
Alaşehir  KAR MASKESİ TAKARAK GASP YAPIYORDU 

Gasp zanlısı M.Y.D kar maskesi takarak, yaklaşık 5 gündür üzüm bağlarında çalışan yalnız durumdaki kişilere arkadan yaklaşarak, boğazına sarılıp, üzerindeki paraları gasp ettiği, şikayetlerini değerlendiren Alaşehir Jandarma ekipleri uzun takipler sonrası dün, saklandığı bağ evinde saklanırken, kıskıvrak yakalandı. 

Zanlı, jandarmadaki sorgusundan sonra çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.