Alaşehir’de Şehit Polisler Unutulmadı
Alaşehir’de Şehit Polisler Unutulmadı
Alaşehir’de 15 Kasım 2025 tarihinde yaşanan trajik trafik kazasında şehit olan iki polis memuru, silah arkadaşları ve sevenleri tarafından düzenlenen lokma hayrıyla anıldı. Alaşehir Pazar Camii’nde gerçekleştirilen etkinlikte, yüzlerce vatandaş bir araya gelerek şehitler için dua etti.
Kazada, Alaşehir Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği’nde görev yapan Polis Memuru Ali Barut (34), ekip aracının park halindeki tıra arkadan çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetmişti. Araçta bulunan diğer polis memuru Hatice Ünal ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmış, 29 Kasım 2025 tarihinde ise tüm müdahalelere rağmen şehit olmuştu.
Şehit polislerin anısına düzenlenen lokma hayrı, Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü, Alaşehir Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ve şehitlerin arkadaşları öncülüğünde organize edildi.
Alaşehir Pazar Camii avlusunda gerçekleştirilen törende, Mevlid-i Şerif okundu ve Kur’an-ı Kerim tilavetiyle şehitler için dualar edildi.
Katılımcılar, lokma ikramı eşliğinde bir araya gelerek vatan için canını feda eden kahraman polisleri rahmet, minnet ve dualarla andı.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
