İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’tan Alaşehir Mesajı: Huzur ve Güvenlik İçin Çalışmalar Aralıksız Devam Edecek
İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’tan Alaşehir Mesajı: Huzur ve Güvenlik İçin Çalışmalar Aralıksız Devam Edecek
Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Alaşehir’de yürütülen güvenlik ve asayiş hizmetlerini yerinde incelemek üzere ilçeye ziyarette bulundu.
Ziyaret kapsamında İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde birim amirleriyle bir araya geldi. Burada kendisine yürütülen çalışmalar, alınan tedbirler ve sahadaki faaliyetler hakkında detaylı bilgi verildi. Aktaş, personelle de yakından görüşerek sohbet etti.
Görevlerini büyük bir özveriyle yerine getiren polis memurlarına teşekkürlerini iletti, emek ve çabalarından dolayı takdirlerini ifade etti.
Personelin moral ve motivasyonunu yüksek tutmanın önemine vurgu yaparak, görevlerinde başarılar diledi.
İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, “Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması en öncelikli görevimizdir. Bu doğrultuda sahada yürütülen çalışmalarımız aralıksız ve kararlılıkla devam edecektir. Vatandaşlarımızın güven içinde yaşayabilmesi için gece gündüz demeden görevimizin başındayız” dedi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
